Yaz tatilinde 1 ayda 4-5 kilo alınır mı aldım valla zaten 3-5 kilo da vermek istiyordum oldu mu sana 10 kilo. En kötüsü boyum fena değil biraz tolere ediyor kiloyu ama gel gör ki simitlerden alıyorum ben giydiği yakışmıyor insanın. Eşim de hic sevmez kiloyu gelir gider laf sokar.Neyse yarısı gitti bakalım.
TeşekkürlerGozun aydın. İnşallah gelir. Aynen ben de anlamadim
5 kilo kaldı aslında az daha verilebilir ama cirkinlesiyor yüzüm bu bile fazla geliyor bana. Ben 60 olduğum da uyarmaya başlıyor çevrem :)) Daha verme diye.
Öğünlerinde onlara uymak için daha sık yemek yediğin için mi acaba? Çünkü yemek öğünleri değişti mi bünye alışana kadar çok kili veren gördüm benyazları ben hep zayıflıyorum :)
üstelik bayram seyran da yazın hep memleketteyiz annem ablam kv hep memlekette ağır yemekler oluyor ama en çok memlekete gidip döndüğümde zayıflıyorum :)
Bazen kızıyorum ama aslında memnunum gaza geliyorum. Bir arkadaş epey de kilosu var eşim hic karışmaz falan diyor ben de eşime dedim bak sen karışıyorsun falan diye o da diyor ki yalan söylüyordur adam kimse sevmez diyor. Boyum 168, 1.71 idim ama küçülmüşüm :)) uzun derken az ortalama üstü yoksa selvi söğüt gibi bir kadın degilim. Gözlerim çukurda biraz ondan oluyor galiba 60 ın altı cirkinlestiriyor.Hiç bir erkek sevmez kiloyu ve çok nadiri dışında hepsi laf sokar yalnız değilsin
Düşündürücüçok mu yoruyorlar seni? Yemek kilo yapmaz gerçi pasta börek çok yiyoruz biz gözlemeler, bazlamalar, katmerler.. hem yağ hem un double kalori
Nasıl oluyor bu:))
yer fıstığı iyidir zararlı bir şey yememişsin işte ne güzelÖyle dedim ama yine tıkındım:)) yer fıstığı yedim
tıngır mıngır küçük şeyler mi kemirmişşşKötü bir gün geçiriyorum ayakkabi dolabı olarak da kullandığım bir dolap vardi evin dışında bebek arabasini da katlayıp koyuyorum içine disari cikacaktik baktim dolap darmadağan büyük kızım yapti sandim ne göreyim araba tüm kemirilmis pislikler içim tuhaf oluyor attim arabayı kapadım hemen kapağı midem bulanıyor
Oooo çok teşekkür ederimÇok sevindim dönmeneee:)
Aminn aminnn :)) hoşbuldukoooo hoşgeldin ekinoks sultan allah bir daha ban yedirip ayırmasın inşallah
Ooo sende sağolHoşgeldin çok sevindim geri dönmene
tam tersi hazırlıyorum onlar yiyor ben izliyorum acıkmadan yememmmm:)Öğünlerinde onlara uymak için daha sık yemek yediğin için mi acaba? Çünkü yemek öğünleri değişti mi bünye alışana kadar çok kili veren gördüm ben
senin yerine mevaya yazmışımBazen kızıyorum ama aslında memnunum gaza geliyorum. Bir arkadaş epey de kilosu var eşim hic karışmaz falan diyor ben de eşime dedim bak sen karışıyorsun falan diye o da diyor ki yalan söylüyordur adam kimse sevmez diyor. Boyum 168, 1.71 idim ama küçülmüşüm :)) uzun derken az ortalama üstü yoksa selvi söğüt gibi bir kadın degilim. Gözlerim çukurda biraz ondan oluyor galiba 60 ın altı cirkinlestiriyor.
Nasıl kemirdiyse arabanın bağı kopacak hale gelmis pislik yapmış üstüne ayakkabılara bakamadım kafamda dolanıp duruyor eve de girer butıngır mıngır küçük şeyler mi kemirmişşş
Suyu çok içiyorsun tebrikler ben zorla 1,5 litre bu aralar özellikle canım hiç istemiyor ama su sağlık dırBugünün menüsü oluştu artık yazayım
08
Shake
10
1 elma
12
1 biber dolma
3 kaşık bulgur
Kavurma
Salata
14
Yoğurt
16
Protein bar
18
Shake
21
Yoğurt
4 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?