Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz baya sistemli ve güzel besleniyorsunuz çok beğeniyorum beslenme stilinizi:)Öğle menümüzde ne var hanimlar
Ben yeşil mercimekli salata köfte yaptım yemek namına bütün gün yiyeceğim bu:)
Canım kaç aylık bebeğin:)Yesin diye uğraşıyorum ne omlet ne haşlama yemiyor:/ bundan sonra öyle yapacam :)
Tesekkur ederim alistim bu tarzda beslenmeye Afiyet olsun tarhanayı çok severim.. siz demezsen sevinirim samimiyeti engelliyor bence :))Siz baya sistemli ve güzel besleniyorsunuz çok beğeniyorum beslenme stilinizi:)
Ben bebişe çorba yapıcam kıymalı tarhana ondan içerim bir kase:)
15 gün sonra 1 yaşına giriyor:) blw yapmıyorum. Eline salatalık ekmek elma dışında hicbisey vermiyorum. Çok yanlış yapıyorum biliyorum.Canım kaç aylık bebeğin:)
Ben blw ilerliyorum o şekilde yiyor:) biraz kirli bir yöntem olduğu için baya upraşıyorum ama o yesin yeter ki işte bu yüzden hiç kendime zaman ayıramıyorum:)
Ben sabah kahvaltıyı sağlam yapınca hala acikmadim:) çok güzelmiş menü afiyet olsunÖğle menümüzde ne var hanimlar
Ben yeşil mercimekli salata köfte yaptım yemek namına bütün gün yiyeceğim bu:)
Haklısın:) iş hayatından kalan bir alışkanlık aslında siz demem topikteki herkes çok samimi:)Tesekkur ederim alistim bu tarzda beslenmeye Afiyet olsun tarhanayı çok severim.. siz demezsen sevinirim samimiyeti engelliyor bence :))
Maşallah tontiğe:)15 gün sonra 1 yaşına giriyor:) blw yapmıyorum. Eline salatalık ekmek elma dışında hicbisey vermiyorum. Çok yanlış yapıyorum biliyorum.
Sen nasıl yediriyorsun yumurtayı?
Ben sabah kahvaltıyı sağlam yapınca hala acikmadim:) çok güzelmiş menü afiyet olsun
Bak ne güzel alışıyosunsabah 217 kalori yemişim:)
sosisli yumurta 181 kalori![]()
Güzel bence şimdilik çok kasmaşimdiye kadar 684 kalori yemişimm
Kalori yenmez alınırşimdiye kadar 684 kalori yemişimm
Hahahah ekinoks bu smile ile bütünleştin gözümde
![]()
pardon 684 kalori aldim.Kalori yenmez alınır![]()