Yalnız mı yaşıyorsun?
Nasıl uykunuz olmuyo arkadaş
Benim allah korusun derdim olmadığı sürece uyurum hep
İşe de gidiyorsun
Beynin yorulmuyor mu
Beyin patlaması geçiriyorum ben bazen
İçini oyuyorlar sanki
her sene bu aylarda hep hasta olucam ha
ünv okurken kasım ayında sinavlarda bi regl bi grip bide sinavlarr......
üçü başetmek feci zordu... hiç unutmuyorum hasta hasta ders çalıştım.. burnumu sile sile...
uyumak istiyordum ama sinav... o sinavi geçtim tüm gücümle. hiç unutmuyorum:)
sonra her sene böle olduğumu farkettim...tabi sinav yok aöf var:)
oufff kendimi iyi hissetmiyorum...
Ooo geçmişspor spor spor...:)
ben başladim ama hasta olunca yapamiyorum şimdi griple savaşiyorum az önce limonlu çay içtim bi süre sonra tüm yüeceklerimi midemden çikardim. dünden kalanlari... çok kötüyüm...
Oh en güzeli :)Bugun modum düştü motive olmak için kuaföre geldim(röfle vs)spora gitmiyicem istegim Yok birde cilt bakımı sıkıştırayım arayaKendime geleyim
Bencede ödüllendir zaten kilon çok iyiBugün kendimi ödüllendiriyorum 2 yumurtadan omlet, 1dilim ekmek, domates ve zeytin.
Yok ya ben çok kaçamak yaptım. Çekirdek, bisküvi pasta falan... Bugünden itibaren daha sıkı asılacam. 52'yi görmem lazım.Evet hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin. Ben 63.8 geldim bugün. Ağustos sonu tatil dönüşü tam 69.5 dum. Asıl kiloyu bu guruba girmeden verdim ama biraz yüklendim şu an acelem yok ibre eksi yönünde olsun da 100 gr da yeter. 400gr gitmiş bu hafta. Kilo verelim derken sağlıklı beslenmeyi elden kaçırmayalımCascade_ kahvaltını çok ihmal ediyorsun Z Zeynepaltug Sen de spor egzersiz iyi de bazen endişe ediyorum menülerinle ilgili :)) gençliğine veriyorum. Pilotluk iyiymiş ama benim uçak korkum var ilaçla biniyorum, eşim de modelci bir sürü uçağı var toplanıp uçuruyorlar, yeni uçak yapıyorlar vs. :)) ceyef o kadar fazla çıkmaması lazımdı haftaya düşer, liliyaa senin de iyiydi beslenmen gizli gizli yediniz mi yoksa :)) @Meva_meva iyi vermişsin tebrikler devam..
kafayi taktim su kiloya gitsin diye yemedigim bile oluyor 5 ten sonra birsey yemek istemiyorum 5 e kadarda yemek yap cocuklara yedir bi bakiyorum saat 7 di birsey yemiyorum sonra bi anda birseyler yiyorum cocuklar beni aptallastirdiEvet hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin. Ben 63.8 geldim bugün. Ağustos sonu tatil dönüşü tam 69.5 dum. Asıl kiloyu bu guruba girmeden verdim ama biraz yüklendim şu an acelem yok ibre eksi yönünde olsun da 100 gr da yeter. 400gr gitmiş bu hafta. Kilo verelim derken sağlıklı beslenmeyi elden kaçırmayalımCascade_ kahvaltını çok ihmal ediyorsun Z Zeynepaltug Sen de spor egzersiz iyi de bazen endişe ediyorum menülerinle ilgili :)) gençliğine veriyorum. Pilotluk iyiymiş ama benim uçak korkum var ilaçla biniyorum, eşim de modelci bir sürü uçağı var toplanıp uçuruyorlar, yeni uçak yapıyorlar vs. :)) ceyef o kadar fazla çıkmaması lazımdı haftaya düşer, liliyaa senin de iyiydi beslenmen gizli gizli yediniz mi yoksa :)) @Meva_meva iyi vermişsin tebrikler devam..
Zaten çok iyi kilon bir hafta ye bir hafta dikkat et :)) dengelersin bir şekilde.Yok ya ben çok kaçamak yaptım. Çekirdek, bisküvi pasta falan... Bugünden itibaren daha sıkı asılacam. 52'yi görmem lazım.
Tebrikler bu arada')
Kız sen kaç yaşındasın? Çocuklar mıkafayi taktim su kiloya gitsin diye yemedigim bile oluyor 5 ten sonra birsey yemek istemiyorum 5 e kadarda yemek yap cocuklara yedir bi bakiyorum saat 7 di birsey yemiyorum sonra bi anda birseyler yiyorum cocuklar beni aptallastirdigunduz aklima yemek gelmiyo aksam habire aklima yemekler geliyor
Boyuma göre normal :) kendimi salarsam fena olur çok kolay kilo alıyorum ben.Zaten çok iyi kilon bir hafta ye bir hafta dikkat et :)) dengelersin bir şekilde.
Baş ağrısı halsizlik.. bugün biraz daha iyiyim ama.İyi
neyin var
Soğuk algınlığı mı
Senin nick çıkıo zaten :)Ben okuyorum ben miyim acaba biri :))
Ohhh güzel olmuş pasta da ...1 saat yuruyus yapildi ve biraz pasta yedim ve sutlu kahve ictim
:)))Günaydın
54.5
Geçen hafta 53.4
Fark +1.1
Ben olayı yanlış anladım galiba ya zayiflamamiz gerekiyordu dimi
Süper olmuşbu çarşamba günü kilo bildirim
bugün : 89,8
geçen hafta:90,6
fark :-700
:) tünaydınPardonKurallardan bir haberim Günaydın
Kesin regl emin ol 3 bile farkeder benceGünaydın arkadaşlar Regl dönemi ondan diyelim bu kiloya :72.4 çıktım ama yaaaaa
Reglllll den...Şaka gibi ya 1kilo 100 gram aldım mı ben Yok yok kendimi teselli edeyim regl diyelim
Çok geçmiş olsunher sene bu aylarda hep hasta olucam ha
ünv okurken kasım ayında sinavlarda bi regl bi grip bide sinavlarr......
üçü başetmek feci zordu... hiç unutmuyorum hasta hasta ders çalıştım.. burnumu sile sile...
uyumak istiyordum ama sinav... o sinavi geçtim tüm gücümle. hiç unutmuyorum:)
sonra her sene böle olduğumu farkettim...tabi sinav yok aöf var:)
oufff kendimi iyi hissetmiyorum...
Tünaydın canım benimGünaydın hanımlarBen size döneceğim şu sabah yoğunluğunu atlatayim bi :))
Ahahahaaa :) yaşın kaçtı :))) yazmam gereklikızCascade_ şimdi bi ilk sayfaya baktımda hakkaten çıkarmışsın eski kilo bildirimide yok
ama sanırım almışım 71,9
İyi benceGunaydin. Kilom 63.3. Gecen hafta 63.7ydi. Yazin aldigim kilolardan bir an once kurtulmak istiyorum. 400 gram gitti kaldi 3 kgsiskinlik hissinden kurtulmak icin 3 kiloyu hemen vermem lazim, sonra yavas gitse de fark etmez.
Kahvalti 2 yumurtadan omlet, 2 dilim kizarmis cavdarli ekmek, biraz labne, 4 tane cherry domates, sutlu filtre kahve
Bu uzun mesajı sora okucam :) vakit kısıtlıKizlar bu arada kariyer degisikligi dusunen varsa turk hava yollarinin pilot aday adayligi ilani var, sizi kendi akademilerinde ucretsiz yetistirip pilot olunca maasinizdan kesinti yapiyorlar. Benim bi avukat arkadasim basvurmustu, onun gaziyla ben de basvurdum, simdi mail gelmis basvurunuz olumlu sonuclanmistir diye. DLR diye bir sinava cagiracaklarmis. Muhtemelen sinavdan kalirim cunku fizik bolumu varmis sinavda :)) ben esit agirlik mezunuyum. Fizik disinda matematik var, bir de 6-7 tane yetenek testi var. Sinav biraz zor ama sansinizi denemek istersiniz belki. Sartlari esnetmisler pilot acigindan dolayi. Onlisans mezunlarini da kabul ediyorlarmis artik. Ek olarak iyi derecede ingilizce, ieltsten en az 5.5-6 puan istiyorlar sanirim, benim ieltsim var diye ingilizce sinavina girmedim ama ieltsi olmayani on eleme sinavina sokuyorlarmis, gecerseniz 2.5 ay icinde ielts belgesini istiyorlarmis, bi de 83 dogumlular ve sonrasi kabul ediliyor.
Bence de :)))Esnek dedik ben baya esnettim ya
Teşekkür ederiz :)Evet hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin. Ben 63.8 geldim bugün. Ağustos sonu tatil dönüşü tam 69.5 dum. Asıl kiloyu bu guruba girmeden verdim ama biraz yüklendim şu an acelem yok ibre eksi yönünde olsun da 100 gr da yeter. 400gr gitmiş bu hafta. Kilo verelim derken sağlıklı beslenmeyi elden kaçırmayalımCascade_ kahvaltını çok ihmal ediyorsun Z Zeynepaltug Sen de spor egzersiz iyi de bazen endişe ediyorum menülerinle ilgili :)) gençliğine veriyorum. Pilotluk iyiymiş ama benim uçak korkum var ilaçla biniyorum, eşim de modelci bir sürü uçağı var toplanıp uçuruyorlar, yeni uçak yapıyorlar vs. :)) ceyef o kadar fazla çıkmaması lazımdı haftaya düşer, liliyaa senin de iyiydi beslenmen gizli gizli yediniz mi yoksa :)) @Meva_meva iyi vermişsin tebrikler devam..
Az da olsa iyi :))gecen hafta 59.850 idim bugun 59.800 ciktim aksamlari tatli yemeseydim boyle olmazdi bu hafta pek umursamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?