dnzbrtu rengim sari Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 42 0 11 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dnzbrtu #1 Arkadslar aşırı kahve icen biriyim bu hamis olmama etkisi olurmu
eklem BÜTÜN GÜZEL ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 1.299 341 148 34 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dnzbrtu #2 dnzbrtu .!.: Arkadslar aşırı kahve icen biriyim bu hamis olmama etkisi olurmu Genişletmek için tıkla... kahve kafein içerdiğinden hamilelikte içilmemesi daha doğru. eğer hamile kalmaya çalışıyorsan hamile kalmanı etkilemez kalırsın ama bebeğe zerarları var..
dnzbrtu .!.: Arkadslar aşırı kahve icen biriyim bu hamis olmama etkisi olurmu Genişletmek için tıkla... kahve kafein içerdiğinden hamilelikte içilmemesi daha doğru. eğer hamile kalmaya çalışıyorsan hamile kalmanı etkilemez kalırsın ama bebeğe zerarları var..
W whitemiss Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2011 70 2 48 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dnzbrtu #3 Ben zararlı olduğunu duydum günde 1 fincan bile içmeyin demişlerdi... iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben zararlı olduğunu duydum günde 1 fincan bile içmeyin demişlerdi... iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dnzbrtu rengim sari Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 42 0 11 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dnzbrtu #4 Teşekkürler ederim uyanir uyanmaz kahve iciyorum birakmam gerekiyor hamis olmak icin ; ) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler ederim uyanir uyanmaz kahve iciyorum birakmam gerekiyor hamis olmak icin ; ) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
K kahve_delisi Görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler... Kayıtlı Üye 19 Kasım 2012 897 901 83 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dnzbrtu #5 dnzbrtu .!.: Teşekkürler ederim uyanir uyanmaz kahve iciyorum birakmam gerekiyor hamis olmak icin ; ) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Benim bi tanıdığım günde en az 12 fincan kahve içer abartısız en az 12 fincan 2 çocuğu vardı kazayla 3. ye hamile kaldı 3.yüde ikiz doğurdubende acaba doğurganlığa faydasımı oluyor diye düşünmüyor değilim
dnzbrtu .!.: Teşekkürler ederim uyanir uyanmaz kahve iciyorum birakmam gerekiyor hamis olmak icin ; ) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Benim bi tanıdığım günde en az 12 fincan kahve içer abartısız en az 12 fincan 2 çocuğu vardı kazayla 3. ye hamile kaldı 3.yüde ikiz doğurdubende acaba doğurganlığa faydasımı oluyor diye düşünmüyor değilim
dnzbrtu rengim sari Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 42 0 11 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dnzbrtu #6 Cok iyiymiss; ) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.