• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Star Wars7'yi bekleyenler

11202897_646576422151592_4128269349534553610_n.jpg

Madem bugünlerde Star Wars'tan başka bir şey konuşulmuyor, biz de 'behind the scenes' tadında, filmin setinden çekilmiş fotoğrafları bulup paylaşalım dedik. Editör, filmi izlemiş biri. Kalkıp size spoiler da verebilirdi. Ama kendisi dünya tatlısı bir insan.

Not: İsteyene özenle spoiler verilir.

Yalnız ne Star Wars'muş be arkadaş!

4kaGJfE.jpg

kghpiVj.jpg

gGQkPSC.jpg

E7n0Zdi.jpg

W3ncxD3.jpg

RfrWW8e.jpg

cKFUs0P.jpg

pehleVK.jpg

tcC3c13.jpg

tH7Unuy.jpg

dKnEhcH.jpg

I1KrmIT.jpg

Bl7G1Zz.jpg

JtzoeDn.jpg

RWJXvbT.jpg

QGpKETr.jpg

NRUPboG.jpg

nx4Wjw1.jpg

flSDlcJ.jpg

kgnIjjn.jpg

kAJRbhM.jpg

DnGDqE9.jpg

0NzKjWy.jpg

rEU99To.jpg

LadXxG7.jpg

53imBu4.jpg

1SwFvqj.png

vbUuhzr.jpg

tSvps3H.jpg

Pc9uofz.jpg

bZ3UldD.jpg

VOk94Gi.jpg

JNKCnYM.jpg

PM4uxMx.jpg

oUIHl6b.jpg

oitDczG.jpg

WTSie03.jpg

yXPFlCv.jpg

l1EopMo.jpg

mzrtgvb.jpg

t9G1Kq4.jpg

_Alıntıdır...........

açıkçası bayıla bayıla gitmedim, eşim sürükledi sağolsun ama iyi ki gitmişim orada bayıldım :27: BB-8'e aşık oldum sanırım seride daha önce böyle şirin bir droid görmemiştim :27:

Merhabalaarr

Sitemizde Star Wars hayranları var mıdır?
Var ise 7. filmi izleyecekler midir,

Ben biletlerimi bir hafta önceden aldım 17 Aralık'a, bu hafta onu beklemekle geçecek :KK49:
Fena hayranıyım, bir haftadır eski bölümleri izliyoruz evde , milleti de fan yaptım :KK49:

Bu başlık altında fikirlerinizi alabilirizz :KK51::cool::cool:

Hiç izlemedim. Fantastik filmleri severim. Acaba serisine başlayıp izlesem bayar mı ilk bölümleri ?

Hiç izlemedim. Fantastik filmleri severim. Acaba serisine başlayıp izlesem bayar mı ilk bölümleri ?
Hayırrr :) başla hemen deriimm
Bi de film 1-2-3-4-5-6 şeklinde kurgusu ama yönetmen zamanında teknolojik yetersizlikten dolayı 4-5-6-1-2-3- sırasıyla cekmis :D

4-5-6 izliyon sonra 1-2-3- izleyip kafanda taşlar yerine oturt sonra da 7.. filme git :cool::KK8::KK8:

Hayırrr :) başla hemen deriimm
Bi de film 1-2-3-4-5-6 şeklinde kurgusu ama yönetmen zamanında teknolojik yetersizlikten dolayı 4-5-6-1-2-3- sırasıyla cekmis :KK70:

4-5-6 izliyon sonra 1-2-3- izleyip kafanda taşlar yerine oturt sonra da 7.. filme git :cool::KK8::KK8:

Hadiyaaa nasıl o sıra oluşmuş :D :D

4-5-6-1-2-3 yani hmmm :KK51: Bir yüzüklerin efendisi kadar iyi mi peki?

Back