- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
Bu başlık altında fikirlerinizi alabilirizz 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fantastik filmleri seversen çok seversin.hiç izlemedim.izlenmeye değerse bugün ilkinden başlıyayım izleyeyim
Evet çok tatlı kafasını yana yatırıp bakıyor falanaçıkçası bayıla bayıla gitmedim, eşim sürükledi sağolsun ama iyi ki gitmişim orada bayıldımBB-8'e aşık oldum sanırım seride daha önce böyle şirin bir droid görmemiştim
![]()
Merhabalaarr
Sitemizde Star Wars hayranları var mıdır?
Var ise 7. filmi izleyecekler midir,
Ben biletlerimi bir hafta önceden aldım 17 Aralık'a, bu hafta onu beklemekle geçecek
Fena hayranıyım, bir haftadır eski bölümleri izliyoruz evde , milleti de fan yaptım
Bu başlık altında fikirlerinizi alabilirizz![]()
Hayırrr :) başla hemen deriimmHiç izlemedim. Fantastik filmleri severim. Acaba serisine başlayıp izlesem bayar mı ilk bölümleri ?
Hayırrr :) başla hemen deriimm
Bi de film 1-2-3-4-5-6 şeklinde kurgusu ama yönetmen zamanında teknolojik yetersizlikten dolayı 4-5-6-1-2-3- sırasıyla cekmis
4-5-6 izliyon sonra 1-2-3- izleyip kafanda taşlar yerine oturt sonra da 7.. filme git![]()
ikisi de farklı tattaHadiyaaa nasıl o sıra oluşmuş![]()
4-5-6-1-2-3 yani hmmmBir yüzüklerin efendisi kadar iyi mi peki?
ikisi de farklı tatta
Ama star wars 40 yıllık bir seriii![]()
İndir canım nette var torrentte de varHeyecanlandım şimdiii serisini satın mı alsam indirsem mii![]()
İndir canım nette var torrentte de var