- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 27
- Konu Sahibi whitesneaker
Ben internette 2 tanelisini buldum muhtemelen sen de bulmuşsundur. Pazarlık payı da vardır mutlaka. Böyle alsan gümrük falan uğraşmasan daha mı mantıklı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım 2 adetini 500 tlye satıyorlar. Çok fahiş fiyata satıyorlar yurtdışından bulamaz isem zaten alamam. Çok daha başka birşey alırım.Gitti gidiyorda baktin mi? İlla bundan olacaksa burda yoksa vazgec bence yazik gunah o kadar paraya daha guzel bir hediye alabilirsin hemde gene ayni konsepte
2 adeti 500 tl.Ben internette 2 tanelisini buldum muhtemelen sen de bulmuşsundur. Pazarlık payı da vardır mutlaka. Böyle alsan gümrük falan uğraşmasan daha mı mantıklı acaba?
2 adeti 500 tl.
Çok fahiş fiyat.
O şekilde alamam zaten mantığı figürlerin bir araya getirilmesi. 2 taneye hadi o kadar para verdim diyelim bir işime yaramaz ki
Buna bayıldım! Ama Türkiye'de olduğunu sanmıyorum.
22 $ fiyata bulduklarınızın hareketli ve sesli olduğundan emin olun, fazla ucuz görünüyor.
Süper hediye :)
Şahsen birisi bana TWD ya da GOT ile ilgili bir hediye aldığında çıldırıyorum. Sevgilinizin vereceği tepkiyi tahmin edebiliyorum. Bayıldım düşüncenize :)
Bana cok tuhaf geldi üzüldümde acıkcası.
Malesef bu konuda bır bılgım yok ama star wars hayranı ıse kesın bayılır umarım bu dusuncenı gerceklestırebılırsın.
Himm butcenizi bilemiyorum tabii. Ben kendi butceme gore dusununce bana pahali geldi. Ama anladim tabii size gore normalmis. Onceden ebay vardi kapandi mi ne oldu. Aliexpressten alisveris de guvenli mi acaba ? Ben hic yurtdisi alisveris yapmadim ama amazon guvenli diye biliyorum. Bu starwars fanlarinin bir grubu falan var mi acaba onlardan daha iyi bilgi alirsiniz belki ?
D&R gibi yerlere baktin mi ? mutlaka oralarda vardir .Ben bir ara sok ve bimde bile gormustum filmlerinin ciktigi zaman.
Haklısınız. :/ Çözüm üretmeye çalışıyorum. :)
Bir de yurtdışı alışverişlerin gelmesi epey sürüyor, gümrük vs derken.
Oyuncakcilarda var daha onlardan ben gormustum onlardan. Su kirmizi rangerslardan. Ay ben cok severdim onlari ya hatirladim simdi :) internetteki alisveris sitelerinde vardir ondan benceBir de küçükken hatırlarsınız Power Rangers'lar vardı. O eski Power Rangers oyuncaklarını şu kafasındaki aparatı kaldırıp açabildiğimiz oyuncaklar vardı onları nereden bulabiliriz bilen var mı ?
Bu 90lar zamanı olanları bulamadım onlardan istiyorum aslında. Çok severdim.Oyuncakcilarda var daha onlardan ben gormustum onlardan. Su kirmizi rangerslardan. Ay ben cok severdim onlari ya hatirladim simdi :) internetteki alisveris sitelerinde vardir ondan bence
Ha bir de böyle kafası değiştiriliyordu. Nasıl anlatsam ki. Bi yanı maskeli diğeri normal yüzdü. Onlardan arıyorumOyuncakcilarda var daha onlardan ben gormustum onlardan. Su kirmizi rangerslardan. Ay ben cok severdim onlari ya hatirladim simdi :) internetteki alisveris sitelerinde vardir ondan bence
Onu bilmiyorum da rangerslar var oyuncakcilarda belki soyledigin sey de vardirHa bir de böyle kafası değiştiriliyordu. Nasıl anlatsam ki. Bi yanı maskeli diğeri normal yüzdü. Onlardan arıyorum
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim.Kadıköyde akmarın leman'a yakın girişinde çizgi roman, figür vs satan bir yer var orda vardır belki. Olmadı kredi kartı max. 2 haftada çıkar hiç uğraştırmadan, öğrenciysen aidat filan da olmaz. Amazon.de ye bakarsan kargo vs. Daha hızlı ve uygun olabilir.
Buarada 5 yıl olmuş ben üye olalı buraya, ilk defa herhangi bir evi balonlarla, güllerle süslemek ve yemek yapmak dışında bir doğum günü fikriyle gelen birini görüyorum. Sevgilisinin ilgi alanına yönelik birşey yaparak çıtayı yükselticek diye mi vazgeçirmeye çalışıyorsunuz kızı fikrinden :)
Çok teşekkür ederim çok hemde.Sevdim seni
Umarım bulup mutlu edersin sevgilini. Enerjinizi ben bile hissettim. Mutluluklar