- 10 Haziran 2017
- 758
- 1.147
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
Bu ne demek anlayamadım ?Şimdiden o kadar totosunu kaldırma derim
100 dolar üzeri gümrükte takılır mı peki ? Bir de sipariş ne kadar süre sonra geliyor?Bizde var bunlardan ama hediye gelmisti seneler oncr
Amazon guvenolirdir alan pek cok kisi var ama kartsiz alisveris yapamazsiniz amazonda
O star wars fanı olduğu için buna aşık oldu diyebilirim.Böyle ıvır zıvır şeyleri pek sevmesemde
Bu çok güzel ya sıkılmadan izledim
Bence o senin için uğraşsın
Normal birşey al
6lı'sı burada 700 tlye satılıyor.Hatta 1000 tlye dahi gördüm. Yurtdışında ise adeti 22 dolar.Aynisi mi bilmiyorum ama su yesil sumuk gibi olan yaratiktan sanki meshur burgerlerden biri cocuk menusunde hediye veriyordu onceden. Sahibinden den baktiniz mi belki elinde olan vardir.cok pahaliymis yalniz sonra pisman olmazsiniz insallah bunca emege ve paraya
100 dolar üzeri gümrükte takılır mı peki ? Bir de sipariş ne kadar süre sonra geliyor?
Ve kaliteli ürünler değil mi ?
Bende anlayamadım.Herhalde dert konularında otomatik olarak karşı taraf kötü algılanıyor burda :)Bence hos bır hediye bazi yorumlara anlam veremedim. Yok totosu kalkmasin o ugrassin. Ben amazondan hep alisveris yaparım ama yurtdısında yasadıgım ıcın tabıkı gumruk sorunu olmuyor. Urunu hangı satıcıdan aldıgına baglı bazen dandık cıkabılıyor
Bilemiyorum googleda arastirin gumruge takilip takilmayacagini100 dolar üzeri gümrükte takılır mı peki ? Bir de sipariş ne kadar süre sonra geliyor?
Ve kaliteli ürünler değil mi ?
kusura bakmayın anlamadım.Hiç yurt dışı alışverişi yapmadım da.100 eskidendi .. 2 tane alsan gümrük ödersin şimdi..
Amazonda fiyatları bu şekildeydi. Bende bayıldım sıkılmadan saatlerce izleyebilirim :)Buna bayıldım! Ama Türkiye'de olduğunu sanmıyorum.
22 $ fiyata bulduklarınızın hareketli ve sesli olduğundan emin olun, fazla ucuz görünüyor.
kusura bakmayın anlamadım.Hiç yurt dışı alışverişi yapmadım da.
Çook teşekkür ederim. Keşke bulabilsem de alsam. Ondan çok ben istiyorum:):)Süper hediye :)
Şahsen birisi bana TWD ya da GOT ile ilgili bir hediye aldığında çıldırıyorum. Sevgilinizin vereceği tepkiyi tahmin edebiliyorum.Bayıldım düşüncenize :)
Vergisi çok mu olur peki ?100 dolar yani eskidendi..
30 euro şu anda.. hesapla kaç dolara geliyorsa o kadar dolar üstü gümrüğe takılır ve vergisini ödersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?