Star tv 'Yeni Bir Hayat' yorumları 1 haftada kim kaç kg verdi (ayrıntılı kg bilgisi:)

onlar için gerçekten yeni bir hayat oldu..deniz,mehmet ali diskalifiye olmuşlardı onlarda bi gelişme var mı acaba

deniz türk halk müziği sanatçısıydı birkaç resmini buldum ama bu sondaki o mu yaaa

onlar için gerçekten yeni bir hayat oldu..deniz,mert ali diskalifiye olmuşlardı onlarda bi gelişme var mı acaba

deniz türk halk müziği sanatçısıydı birkaç resmini buldum ama bu sondaki o mu yaaa
1985 istanbul doğumlu türk halk müziği sanatçısı yazıyor twitterında

Son düzenleme:

mrb cnm bildigim kadarıyla denizin soyadı güleryüz ama fotodaki bnzio denize :)) Hakanıda tebrik edermmm gerçekten mucizeler yarattı :)

mrb cnm bildigim kadarıyla denizin soyadı güleryüz ama fotodaki bnzio denize :)) Hakanıda tebrik edermmm gerçekten mucizeler yarattı :)

evet galiba deniz o..burun deliğindeki hafif çıkıntıdan ve çenesinde çok hafif girintisi,gamzemi derler o aynı..yüzü en güzel olan oydu bence sonra gözdeninkiydi..ama şimdi baktığımda kiloluykenki yüzü hoşuma gidiyor bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum şimdiki yüzü o kdr cezbetmedi beni

bncede tanıdıgımız hali cok tatlıydı :)) fotodaki halinde kg vermiş gibi duruo haber alamadık hiç denizden

sedef

çok begendim sedefi ya..bacakları biraz kalın ama onu bile güzel taşıyor..saçı makyajı kıyafeti çok begendim..inş. anne olursun sedef

Son düzenleme:
hakan manken gibi olmuştu çok şaşırdım tanıyamadım adamı takım kıyafetlerle gerçekten mucize gibiydi, ama haksız rekabet bence çünkü erkeklerin metabolizması kadınlara göre daha hızlı çalışıyor bu yarışmayı bi kadının kazanması imkansızdı zaten...

en sondaki sanırım sevcan orhan ya. o da türkücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…