Star tv 'Yeni Bir Hayat' yorumları 1 haftada kim kaç kg verdi (ayrıntılı kg bilgisi:)

hakan biraz kinli dönmüştü halil,gözde ve macitle karşılaşmak istiyordu..iyilerinde kazanacağını göstermek istiyorum demişti para hırsı için beni elediler hiç hesapta yokken oyun kurup beni elediler dedi..maciti ve sonra gözdeyi eledi..hakanı iyi niyetli görüyorum ben ve bunun karşılığını aldığını düşünüyorum..onun kazanmasına sevindim her ne kdr semranın kazanamamasına biraz üzülmüş olsamda..gözde çok iyi niyetli görünen ama içinde çok büyük hesaplar kuran bir kız..elif ve semranın yemeklerine tuz koyduğu ortaya çıktı,onların daha az kilo vermelerini anlayamadığını sölemişti ufuk hoca..elbetteki bu bir oyun ve elbetteki hırslı olucaksın az da olsa ama bunu başkalarına zarar vererek değil kendi çabanla yapmalısın.. :20:

Yahu Bu Gözde gerçekten tuz koydumu diğer yarışmacıların yemeklerine yani ekranda gösterdiler mi
Ne kalleşçe bi davranış çok ayıpp:19::20:

elif feci zayıfladı,ayhan da öyle ki ayhan yarışmaya başladığında çorabını kendi giyemeyip annesinin giydirdiğini ve bundan ne kdr büyük bi sıkıntı duydugunu söylemişti

AwHAntHCQAA_7bW.jpg:large
AwHAuW3CAAAZHcS.jpg:large

Yahu Bu Gözde gerçekten tuz koydumu diğer yarışmacıların yemeklerine yani ekranda gösterdiler mi
Ne kalleşçe bi davranış çok ayıpp:19::20:

evet canım çok tartışma konusu etmediler bunu ama söylendi dile getirdi hepsi..gece herkes uyurken kalkıp spor salonunda spor yaptıgı da öyle..bunu elbetteki yapabilir ama diğeri ı ıh :19:

Halil beyin zayıflamış halinin resmini bulup eklemek istedim görmeniz için fakat hiç resim bulamadım daha eklenmemiş sanırım sitelere..

Yok yaa hepsi gerçekten çok emek verdiler şunalara bakın nasıl zayıflamışlar nasıl fit duruyorlar
Hem dengeli beslenme hem spor harika valla

evet canım çok tartışma konusu etmediler bunu ama söylendi dile getirdi hepsi..gece herkes uyurken kalkıp spor salonunda spor yaptıgı da öyle..bunu elbetteki yapabilir ama diğeri ı ıh :19:

Ya hadi yarışmacıdan geçtim faır-play durumunu felan aştım
Ama bir insan nasıl yapar bunu çok cahilce ve çok saçma gerçekten
Çok şaşırıdm ben bunu duyunca:1:
Hadi gece kalkıp spor yapması neysede
Tuz olayı berbat:20:

ayrıca yarışmayı şu açıdan da kutlamak gerek ki elenmiş olsa bile yılmadan kilo vereni bile ödüllendirdiler üstelik 100bin tl gibi ciddi bir rakamla..

Dışarıda normal hayatta olsalar bu denli hzılı kilo verilirmi acaba
Bence verilmez gibime geliyo
İşin ucunda hem para ver hemde sağlıklı olmak ve fit görünmek

Dışarıda normal hayatta olsalar bu denli hzılı kilo verilirmi acaba
Bence verilmez gibime geliyo
İşin ucunda hem para ver hemde sağlıklı olmak ve fit görünmek

Herşey paraya bakıyor bence canım. Para ve istek oldumu neden olmasın. Paraya bakıyor dememin sebebi ise bu kadar çok spor yapmak spora ciddi bir zaman ayırmak ve işe gitmemek. Ayrıca spor salonuna para vermek.

Ayrıca sedefin yüzü kiloluyken bile ufaktı hiç kilolu gibi durmuyodu :8:

Herşey paraya bakıyor bence canım. Para ve istek oldumu neden olmasın. Paraya bakıyor dememin sebebi ise bu kadar çok spor yapmak spora ciddi bir zaman ayırmak ve işe gitmemek. Ayrıca spor salonuna para vermek.

Tabi canım nerdee bu kadar disiplin içinde olacaksın demi doğru valla

Semra'nın şu siyah elbiseli fotoğrafı fotosoplu gibi geldi bana:26:
Bu kadar mı zayıfladı yani şimdi valla bravo o zaman:32:

Semra'nın şu siyah elbiseli fotoğrafı fotosoplu gibi geldi bana:26:
Bu kadar mı zayıfladı yani şimdi valla bravo o zaman:32:

yok canım zaten bugün canlı yayın öncesi çekilmiştir o..okdr kilo verdi doğru..sedefin kalçası fazlaydı o nedenle çok şaşırdım canım

Back