Halil beyde ikinci kazanan oldu. 100.000tl ödül aldı. 50 kg kadar vermiş o da bambaşka biri gibi görünüyodu ya
Aynen . Adamın tipi değşmiş resmen
Ben ilk başta tanıyamadım zaten o mu değil mi diye tereddüte düştüm arada bir bakıyordum çünkü sonra çok şaşırdım. Bravo valla elendikten sonrada azmi elinden bırakmamış demek ki
Evet valla helal olsun. Annem Hakan çok zayıflamış yazık. Durdurulmuyo mu bile dedi yani
Kiloluyken suratı daha sevimliydi sanki :44: ama yine de kilo kadar kötü bişey yok kurtuldu o illetten umarım almazlar bi daha geri :18:
Semrada baya zayıflamış yahu azbuz değil valla
Bide kaslı kaslı olmuş hepsi
Onların yaptığı sporları biz yapsak ayy ne güzel yapmak isterdim ama
Evde 20 dakika pilates yapıyorum tıslaya tıslaya bi hal oluyorum
tüh ya izlemeyi unuttum..netten izliyim şimdi bari..tekrarını yarın verirlermi ki
Kızlar ne oldu bu yarışma takip ediyordum ama saatleri değişti bir şeyler oldu kaçırdım.
Ara sıra izlerken elenenleri geri dönmüş gördüm anlamadım.
Bitti mi kim kazandı ne oldu ne bitti kim kaç kilo verdi gidenler neden geri döndü çok soru sordum yahu.
Canım Elenenler arasında en çok kiloyu halil bey vererek 100.000 tl kazandı. Toplam 54 kg vermiş. Yanlış hatırlamıyosam. Çok farklı biri olmuşFinale kalan 3 isimden kazanan hakan oldu 250.000 tl nin sahibi oldu canım o da 60 kg kadar vermiş.
Elenenler de yarışmaya devam etti yani.
Hakan ve Elifti sanıyorum öğrenci bir kız baya vermişlerdi o kız kazanır sanıyordum pek de asiydi elemişler mi onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?