- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.281
Son 6.000 kaldı cnmKaç adet birde ne zamana kadar okunması gerek kuzum?
4 5 gun suresı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 6.000 kaldı cnmKaç adet birde ne zamana kadar okunması gerek kuzum?
Kokom 6.000 kalmış kuzum ne kadar almak istersen 4 5 gün icindeKaç adet birde ne zamana kadar okunması gerek kuzum?
1000 aldım o zaman balım. Allah kabul etsinKokom 6.000 kalmış kuzum ne kadar almak istersen 4 5 gün icinde
Kalan 5000 ya latif kızlar1000 aldım o zaman balım. Allah kabul etsin
Teşekürler ALLAH razı olsun kokocuim1000 aldım o zaman balım. Allah kabul etsin
KALAN SON 4.000Bende 1000 aldım
1000 aldım. Allah kabul etsin inşallahKALAN SON 4.000
Neyi cnm anlamadımBiri bitmeden diğerinde geçince karışıyor takip edemiyorum ve yarım kalıyor bitirip geçsek daha iyi olmaz mı Morrmeneksee
Pardon canm sen birkaç yere yazınca ben karıştırdım uykusuzluk moralde bozuk takip edemedim kusura bakma canm iyi gecelerNeyi cnm anlamadım
Beni de ekleyin. Hem dua etmek hem de dua almak istiyorum. Adim Arzu@Cemoos actım canımcım..
Evet kızlar
@tiniminihaniim
@Kzbnylmz
@zinciriye
Ssevincli
@rana20
SoLeiL12
@Life light
@Ruzgarruya
Kızlar sızı bıliyorum ben... Baska kım ıstıyorsa etiketleyin katılım olursa ozellıkle 40 kısi olursa daha makbul olur toplu dua da bulusursunuz ınsallah
Neyi okuyayim ne kadar ne zamana kadar kimin için. Ilk defa dua grubuna katiliyorum. Onceki mesajlari da okuyamadim diye tam bilmiyorumKIZLAR SON 3000 YA LATİF KALDI EL BİRLİĞİ İLE BİTİRSEK
aynen cnm yorucu ama her türlü o parayı veriyorsun işte onu diyorum ya pgt yaptırıyorsun yada sürekli transfer ve negatif sonuc her transfer ücretini düşünürsen aynı kapıya çıkıyor :)Amin inşallah nasip etsin rabbim hepimize. Pgt ücreti biraz uygun olsa yapılır ama en son 300 euro diye duydum yani bir embryoya 3 bin liraya pgt yapılıyor. Eldeki tüm embryolari transfer ederz olur biter. Başka çare yok yorucu ve uzun bi yol..
1500 aldım Simurgp ya latıfin tamam canım sende okuduysan ardından 100 salavatı fatıh cek ınsallah Allah kabul etsin tez zamanda ıstedıgın guzel haberleri almak nasıp olsun500 okundu
Kalan 1500