- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
- 63
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.241
Canım arkadaşımız genç bir kız evli değil niyetine okursanız seviniriz. Allah razı olsun.Yeni gördüm ben de 1 tane alayım..Allah kabul etsin inşaAllah.Rabbim Salih bi evlat nasip etsin arkadaşımıza. (amin.)
Haa yanılmışım başlık öyleydi sanırım.Canım arkadaşımız genç bir kız evli değil niyetine okursanız seviniriz. Allah razı olsun.
Ebriyolarda kromozom bozukluğu olunca kalitelide olsa gebelik gerçekleşmiyor maalesef.. bunun için embriyolara genetik test yapılıyor ondan yaptırabilirsiniz2 Tüp bebek geçmişim var canm kaliteli embryolar oluşuyor ama tutmuyor nedense sebebi yok
Bende 2 tane alıyorum cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallahMorrmeneksee cnm Allah senden razı olsun gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla en kısa zamanda oldu mutluluğu yaşatsın Rabbim insAllah ❤
2 fetih ben aldım kalan 25
2de ben alıyorum kalan 23
1 tane de ben alırım adetliyim 2 gün sonra bitecek o zaman okurum kalan 22
1 fetih okundu
Kalan 20
1 tane alırım,yarın okusam olur mu?
2 tane alayım cnm en yakın zamanda okumaya calisicam
Yeni gördüm ben de 1 tane alayım..Allah kabul etsin inşaAllah.Rabbim Salih bi evlat nasip etsin arkadaşımıza. (amin.)
KIZLAR ÇOKKK TEŞEKKUR EDERİMHaa yanılmışım başlık öyleydi sanırım.Tamam yarın okurum inş.
Eksik var mi cnm? Bugün biraz iyi hissedince kendimi okudum cok şükür eksik varsa alabilirim tekrar, bi kac güne okurumKIZLAR ÇOKKK TEŞEKKUR EDERİMÇOK MUTLU ETTINIZ BENİ ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN
Son 15 kaldı da teyzeme yazdım, bana sayı bildirecek bakalım,Eksik var mi cnm? Bugün biraz iyi hissedince kendimi okudum cok şükür eksik varsa alabilirim tekrar, bi kac güne okurum
Tamam cnm yazarsın bana eksik kalirsaSon 15 kaldı da teyzeme yazdım, bana sayı bildirecek bakalım,hastalandım hastalanmamıs olsaydım sımdı ye kalmazdı zaten de.
Canımsın ya senTamam cnm yazarsın bana eksik kalirsa
Genetik testler yapıldı bize karyotip testler temiz çıktı bizim eşimin de dna hasar testi temiz çıktı embryolarda genetik bir sıkıntı olacağını sanmıyorumEbriyolarda kromozom bozukluğu olunca kalitelide olsa gebelik gerçekleşmiyor maalesef.. bunun için embriyolara genetik test yapılıyor ondan yaptırabilirsiniz
bizimde eşimle ikimizin testlerinde ve dnaları temiz kromozom genlerimizdede herhangi bir problem yok. fakat embiriyolarda kromozam bozukluğu oluşuyor maalesef..Genetik testler yapıldı bize karyotip testler temiz çıktı bizim eşimin de dna hasar testi temiz çıktı embryolarda genetik bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Genetik testlerinz temiz çıkmasına rağmen embryolar neden sıkıntılı çıkıyor. Ama pgt pahalı bir test hadi bir tanesine yaptık ne işeyarar tüm embryolara yapılması lazm. O da eder bir tüp bebek parası o kadar parayı veremeyiz canmbizimde eşimle ikimizin testlerinde ve dnaları temiz kromozom genlerimizdede herhangi bir problem yok. fakat embiriyolarda kromozam bozukluğu oluşuyor maalesef..
aynı sıkıntı bizdede var cnm ..anne ve babanın genetiği normal ise embiriyo normal olacak diye birşey yok işte o ayki yumurta gelişimi sperm yaşam ve beslenme hepsi etkiliyor bunu.. bizim ilk denememizde 5 transfer oldu hepsi negatifti sebep bulamadılar. şimdi başka yerde deniyorum 8 embiriyomuz var dondurulmuş. istediğine tahlil yaptırabiliyorsun bu arada.. hepsine yaptırmak zorunda değilsin.. benim 2 tanesinin kromozom sayılarında fazlalık çıktı ki kaliteleri yüksek bide düşün.. şimdi diğer ikisine yaptırıyorum. evet pahalı ama öbür türlü transfer edip negatif sonucu beklemek ve almak daha yorucu ve çok üzücü oluyor. o yüzden yapıcak birşey yok. birazda takdiri ilahi ama insan bir umut her yolu deniyor.. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşlhGenetik testlerinz temiz çıkmasına rağmen embryolar neden sıkıntılı çıkıyor. Ama pgt pahalı bir test hadi bir tanesine yaptık ne işeyarar tüm embryolara yapılması lazm. O da eder bir tüp bebek parası o kadar parayı veremeyiz canm
Burcum sadece 4 tane kaldı fetıh suresı 11 tanesını dagıtıtım cok sukurTamam cnm yazarsın bana eksik kalirsa
2 tane alayım o zaman, sen ne zaman dualalicaksinBurcum sadece 4 tane kaldı fetıh suresı 11 tanesını dagıtıtım cok sukur
Hastalığımın bıtmesını beklıyorum bende2 tane alayım o zaman, sen ne zaman dualalicaksin
Amin inşallah nasip etsin rabbim hepimize. Pgt ücreti biraz uygun olsa yapılır ama en son 300 euro diye duydum yani bir embryoya 3 bin liraya pgt yapılıyor. Eldeki tüm embryolari transfer ederz olur biter. Başka çare yok yorucu ve uzun bi yol..aynı sıkıntı bizdede var cnm ..anne ve babanın genetiği normal ise embiriyo normal olacak diye birşey yok işte o ayki yumurta gelişimi sperm yaşam ve beslenme hepsi etkiliyor bunu.. bizim ilk denememizde 5 transfer oldu hepsi negatifti sebep bulamadılar. şimdi başka yerde deniyorum 8 embiriyomuz var dondurulmuş. istediğine tahlil yaptırabiliyorsun bu arada.. hepsine yaptırmak zorunda değilsin.. benim 2 tanesinin kromozom sayılarında fazlalık çıktı ki kaliteleri yüksek bide düşün.. şimdi diğer ikisine yaptırıyorum. evet pahalı ama öbür türlü transfer edip negatif sonucu beklemek ve almak daha yorucu ve çok üzücü oluyor. o yüzden yapıcak birşey yok. birazda takdiri ilahi ama insan bir umut her yolu deniyor.. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşlh
Süresi var mi cnm ne zamana kadarKIZLARSimurgp ARKADASIMIZIN NİYETİ İÇİN 15.000 YA LATİF CC. ESMASI CEKMEMIZ GEREKIYOR DESTEK VEREBİLECEK OLAN VARMI
Jou
MssPARE
Kahve __Kokusu
SoLeiL12
burcusami
Life light
LadyNurr
Nefes0858
H M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?