- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Ahahaha ben sıramı savdım sen evlen önce doğur bacım
Ay İnşallah kuzummm, oy mini mini mormenekşeler olur inşallahBeklıyoruz bakalım oyle bır durum olursa hemen ısterım zaten birde onu bekleyemem
Ne okunuyor kuzu?H M canım katılır mısın
Kusura bakmayın kızlar katılamıcam bu defa
Cnm ben bekarım henuz..
Cnm ya VARİS cc. Esması ıleNe okunuyor kuzu?
Listeniz tamamlansın ben elimden geldiğince herkese okurum. Düzenli etiketlemenize gerek yok canım.
Cnm ben bekarım henuz..
Sitede cok anne olmak isteyen arkadaslarım vardı onculuk etmek ıstedım sıze
Bu duada başka topiktyim ama burayada katılırım inşallah canımCnm ya VARİS cc. Esması ıle
Bu zıkrı dusunduk..
۞ Hayırlı Bir Çocuk İçin Okunacak Dua ۞
۰ Arapçası ۰
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
۰ Türkçe Okunuşu ۰
Rabbi heb lî mines sâlihîn
۰ Anlamı ۰
Rabbim! Bana sâlihlerden (olacak bir çocuk) ihsân eyle.
۰ Fazileti ۰
Hayırlı bir evlat sahibi olabilmek için her namazdan sonra ve bebek sahibi olmaya niyet edildiği anda okunmalıdır.
Aa baska topıktedemı varmıs bu duaBu duada başka topiktyim ama burayada katılırım inşallah canım
Tabii hepsinin topigi var bu dualarinAa baska topıktedemı varmıs bu duavalla bilmiyordum kız ama olsun daha iyi cift hatım olur eklıyorum
Ya varis ve rabbi hebli mines salihin canımNe okunuyor kuzu?
Bilmiyorum kı her bırınden 1 kısıye 30.00 paylastıralım dıe dusundum katılım sayısına gore bakalımTabii hepsinin topigi var bu dualarinolsun bugün bitirdim orayı burayada okurum.kac tane kişi başı çok okumayiz dimi?
Tamam canjmYa varis ve rabbi hebli mines salihin canım
Aşırı yüklenmeyelim makul olsun inşallah canımBilmiyorum kı her bırınden 1 kısıye 30.00 paylastıralım dıe dusundum katılım sayısına gore bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?