- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Sizin icin vallaSen yine boş duramadın dimi çok güzel bir kalbin var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin vallaSen yine boş duramadın dimi çok güzel bir kalbin var canım
Bende varım Esma zikir ise adetli okunur değilmi canımKIZLAR GENELDE ESMA VE ZİKİR ALINIYOR
OLMADI YÜKSEK SAYIDA SADECE VE ZİKİRDEN GIDELIM KARISMASIN OLUR MU
Evet cnmBende varım Esma zikir ise adetli okunur değilmi canım
Bana uyar canım hangisini isterseniz katılırım inşallah.KIZLAR GENELDE ESMA VE ZİKİR ALINIYOR
OLMADI YÜKSEK SAYIDA SADECE VE ZİKİRDEN GIDELIM KARISMASIN OLUR MU
Biliyorum kuzum benim Allah razı olsun canım katılırım bende.meryem suresi şu an için okuyamam ama inşallah ilerleyen zamanlarda ona da destek olurumSizin icin valla
Olur canım hiç olmazsa adetli olma engeline takılmazKIZLAR TAMAM SADECE ESMA VE ZİKİR YAPALIM SIZLER ICIN..
Şimdi bacım benim bir prenses var bir tane daha çocuk istiyorum ama kocam yok bende mi okuyayım MorrmenekseeCemoos actım canımcım..
Evet kızlar
Tiniminimavihanim
M Morlale8
@zinciriye
Ssevincli
@rana20
@SoLeiL12
Life light
@Ruzgarruya
Kızlar sızı bıliyorum ben... Baska kım ıstıyorsa etiketleyin katılım olursa ozellıkle 40 kısi olursa daha makbul olur toplu dua da bulusursunuz ınsallah
Abla bende aynı ya cocuk ıstıyrm ama koca yok valla ılk önce onu temın etmek gerekiyorŞimdi bacım benim bir prenses var bir tane daha çocuk istiyorum ama kocam yok bende mi okuyayım Morrmeneksee
Ahahaha ben sıramı savdım sen evlen önce doğur bacımAbla bende aynı ya cocuk ıstıyrm ama koca yok valla ılk önce onu temın etmek gerekiyor