- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.991
- 698
- 30
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
bende buhafta adetim başlar başlamazz tedaviye başlıyorum inşallah o zaman a kadar dua denk gelirde duamız kabul oluraman valla sen ne dıyon ben anlamıyorum kafa bi milyon
Gelır balım yaklasmıs sana sıra olmadı soyle tekrar ayarlaylmbende buhafta adetim başlar başlamazz tedaviye başlıyorum inşallah o zaman a kadar dua denk gelirde duamız kabul olurkuzumm
Yaaa teşekkürr ederimm ama gelir o zaman kadar ❤❤ ismim elçin buarada söylemiştimGelır balım yaklasmıs sana sıra olmadı soyle tekrar ayarlaylm
Çok sağ ol canım amin inşallah rabbim sizelere de nasip etsin inşallahÇok sevindim Canm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende bugün moon kadae olmasada kesemi görme şokunu azcık yaşadım menekşemmO şokları sızlerde yasayın ınsallah
Maşallah canımm geç yumurtlamışsındıe hiç önemli değil o aradaki farkÇok güzeldi ummadığım anda geldi5+2 gözüktü ama son adete göre 6+4
Aynen öyle canm nasip ne zamansa o zaman geliyor herşey
Öyle canm sağlıklı olsunda o aradaki farkı kapatırBende bugün moon kadae olmasada kesemi görme şokunu azcık yaşadım menekşemmrabbimmherkese yaşatsın inşallah
Maşallah canımm geç yumurtlamışsındıe hiç önemli değil o aradaki fark
Aynen öyle canımÖyle canm sağlıklı olsunda o aradaki farkı kapatır
YaaaKızlar grubun ilk hayırlı haberi benden geliyo2 aydr adetim düzensizdi bugün dr a gittim korka korka ve dr hamilesn dedi. Rabbim kucağıma almayıda nasip eder inşallah sizlerinde güzel haberlerini almayı da nasip eder inşallah rabbim
Kızzz sende mi hamılesınBende bugün moon kadae olmasada kesemi görme şokunu azcık yaşadım menekşemmrabbimmherkese yaşatsın inşallah
Maşallah canımm geç yumurtlamışsındıe hiç önemli değil o aradaki fark
Evet canım sağlıkla nasip olursa inşallahKızzz sende mi hamılesınAllahım ne guzel seyler duyuyoruz yaaa Ssevincli de sıra ben inanıyorum sonra nedense Tiniminimavihanim gelıyor ılk sıralar aklıma hadı bakalım
Ben okudum yazmayı unutmuşum meneksecim kusura bakmaKIZLAR 1 ARKADASIMIZI LİSTEDEN CIKARTMAK DURUMUNDA KALDIM 3 GÜN OLDU BİLDİRİM ALAMADIM MAALESEF TOPLAMDA 34 KISI LİSTE
OKUNAN BİR ARKADASIMIZDA SON GUNLERDE RAHATSIZ EĞER TAMAM DERSENIZ RIZANIZ VARSA ONUDA CIKARALIM KENDIZI BIRAZ ZORLANIYOR AMA NASIPLENMIS OLDU OKUNARAKTA
M-Mavera2048 ve LadyNurr İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Mavi Mandalina MoonfacedMom Vanillin H M - @Meryeemmm
Larka 4melek1anne Evva Ilayumut
Tahmın ettım masallahın varBen okudum yazmayı unutmuşum meneksecim kusura bakma
Okudu olarak ısaretliyorum senı canim sen okursun o zamanCanım ben henüz okuyamadım ama okurum inşallah.Morrmeneksee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?