- 28 Şubat 2021
- 957
- 710
- 53
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Okudum Rabbım kabul etsinÇEKECEĞİMİZ ESMA : YA VARİS CC.
El-Vâris (c.c.) esmasının manası : Mülkün gerçek sahibi, mevcut olan her şeyin mutlak sahibi ve hakiki maliki demektir. Tüm varlıkların gerçek tek sahibi.
OKUYACAĞIMIZ DUA :RABBÎ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN
Anlamı : Rabbim! Bana salihlerden (olacak bir çocuk) ihsan eyle
KİŞİ BAŞI NE DÜŞECEK
YA VARİS CC. =) 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =) 500 TANE
GÜNLÜK 2 KISİYE OKUNACAK KIZLAR
BİLDİRİM SAATİ 20.30 SONA ERECEK
OKUYACAĞIMZ SIRADAKI KİŞİLER(25.06.21)
M-Mavera2048
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =500 TANE
LadyNurr (gökçe)
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN = 500 TANE
KIZLAR LÜTFEN BİLDİRİM KONUSUNDA HASSASİYET RİCA EDİYORUM GÜZEL, AKIŞKAN, SERİ İLERLEYEN BİR GRUBUMUZ OLSUN INSALLAH
LÜTFEN BİLDİRİM YAPARKEN BENI ETIKET YAPMAYI UNUTMAYIN
TOPLAMDA 1 KISIYE OKUNAN SAYI
YA VARİS CC :17. 500
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN :17.500
@Amanita
@Cemoos (cemile)
Mucizem43 (gülizar)
@tiniminihaniim (Esra)
@Zehra_kaya (öznur)
Cookiie
@life ligh (elif)
@Ballikabak
@kucukagac (Zeynep)
MoonfacedMom (sevgi)
@Mavera2048
@LadyNurr (gökçe)
@Morlale8 (kezban)
@Vanillin (terane)
@H M (Hatice)
@Meryeemmm_
@Mavi askkk (filiz)
@SoLeiL12 (rahime)
Jou
@Esse-esse (sude)
@WhiteF0X (meryem)
ISSIZZ
@3cicekannesi (tuba)
@Pembe Lotus
Ssevincli
@Evva (melek)
@Betullx
@rana20 (rabia)
@Morm
@Maviayyy
@Passion5234
Ssevincli abla
@Nefes0858 (ferda)
@agustos72
@Ilaymilya
Yaaa cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar grubun ilk hayırlı haberi benden geliyo2 aydr adetim düzensizdi bugün dr a gittim korka korka ve dr hamilesn dedi. Rabbim kucağıma almayıda nasip eder inşallah sizlerinde güzel haberlerini almayı da nasip eder inşallah rabbim
İkisi içinde okudum canımÇEKECEĞİMİZ ESMA : YA VARİS CC.
El-Vâris (c.c.) esmasının manası : Mülkün gerçek sahibi, mevcut olan her şeyin mutlak sahibi ve hakiki maliki demektir. Tüm varlıkların gerçek tek sahibi.
OKUYACAĞIMIZ DUA :RABBÎ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN
Anlamı : Rabbim! Bana salihlerden (olacak bir çocuk) ihsan eyle
KİŞİ BAŞI NE DÜŞECEK
YA VARİS CC. =) 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =) 500 TANE
GÜNLÜK 2 KISİYE OKUNACAK KIZLAR
BİLDİRİM SAATİ 20.30 SONA ERECEK
OKUYACAĞIMZ SIRADAKI KİŞİLER(25.06.21)
M-Mavera2048
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =500 TANE
LadyNurr (gökçe)
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN = 500 TANE
KIZLAR LÜTFEN BİLDİRİM KONUSUNDA HASSASİYET RİCA EDİYORUM GÜZEL, AKIŞKAN, SERİ İLERLEYEN BİR GRUBUMUZ OLSUN INSALLAH
LÜTFEN BİLDİRİM YAPARKEN BENI ETIKET YAPMAYI UNUTMAYIN
TOPLAMDA 1 KISIYE OKUNAN SAYI
YA VARİS CC :17. 500
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN :17.500
@Amanita
@Cemoos (cemile)
Mucizem43 (gülizar)
@tiniminihaniim (Esra)
@Zehra_kaya (öznur)
Cookiie
@life ligh (elif)
@Ballikabak
@kucukagac (Zeynep)
MoonfacedMom (sevgi)
@Mavera2048
@LadyNurr (gökçe)
@Morlale8 (kezban)
@Vanillin (terane)
@H M (Hatice)
@Meryeemmm_
@Mavi askkk (filiz)
@SoLeiL12 (rahime)
Jou
@Esse-esse (sude)
@WhiteF0X (meryem)
ISSIZZ
@3cicekannesi (tuba)
@Pembe Lotus
Ssevincli
@Evva (melek)
@Betullx
@rana20 (rabia)
@Morm
@Maviayyy
@Passion5234
Ssevincli abla
@Nefes0858 (ferda)
@agustos72
@Ilaymilya
Ayyy hayırlısı olsunn bugünde güzel haberler alıyoruz heppKızlar grubun ilk hayırlı haberi benden geliyo2 aydr adetim düzensizdi bugün dr a gittim korka korka ve dr hamilesn dedi. Rabbim kucağıma almayıda nasip eder inşallah sizlerinde güzel haberlerini almayı da nasip eder inşallah rabbim
Amin canm inşallah. Rabbim isteyen herkese sizlere de nasip etsn inşallah kuzumYaaa cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canm. Güzel haberlerimiz daim olsn inşallahAyyy hayırlısı olsunn bugünde güzel haberler alıyoruz hepp
Cookiie mmm de hamile
allahımmm kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahhhh çok çok sağlıkla hemde
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ne güzel bir süpriz olmuştur sana hiç beklemiyormuydunAmin canm inşallah. Rabbim isteyen herkese sizlere de nasip etsn inşallah kuzum
Sağol canm. Güzel haberlerimiz daim olsn inşallahAmin inşallah. Rabbim sizelere de nasip etsin inşallah
Sağol canm seninde hayırlı olsn rabbim kucağımıza almayı da nasip etsn inşallah. Valla hiç beklemiyordm dr hamilesn dedi yok olamaz dedim keseyi gösterdi çok şaşırdmCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ne güzel bir süpriz olmuştur sana hiç beklemiyormuydun
Aminnn ay maşallah yaa insan nasıl bir şok yaşar öylee gözün aydınSağol canm seninde hayırlı olsn rabbim kucağımıza almayı da nasip etsn inşallah. Valla hiç beklemiyordm dr hamilesn dedi yok olamaz dedim keseyi gösterdi çok şaşırdm
O şokları sızlerde yasayın ınsallahAminnn ay maşallah yaa insan nasıl bir şok yaşar öylee gözün aydınkaç haftalıkmış canım
İnşaallah canım benimAmin canm inşallah. Rabbim isteyen herkese sizlere de nasip etsn inşallah kuzum
Sağol canm. Güzel haberlerimiz daim olsn inşallahAmin inşallah. Rabbim sizelere de nasip etsin inşallah
Çok güzeldi ummadığım anda geldiAminnn ay maşallah yaa insan nasıl bir şok yaşar öylee gözün aydınkaç haftalıkmış canım
Aynen öyle canm nasip ne zamansa o zaman geliyor herşeyİnşaallah canım benim
herşeyin bir sırası varr nasip varsa olur
evett bende bu ay bu dua işe girdiğimde gerçekten bende çok etkilendimmKızlar gercekten bu aralar sırasıyla müjdeli haberler alıyoruz bin şükürrrrgercekten burdakı dua gruplarının vesilesinin büyük oldugunu dusunuyorum ben.. Son 1 aydır dua gruplarında beraber oldugum kısılerden cok guzel haberler geliyor darısı cumlemizee banada ınsallah
İşemi girdin sendeevett bende bu ay bu dua işe girdiğimde gerçekten bende çok etkilendimm
Kızz yok yok dua için dedimİşemi girdin sende
Çok sevindim Canm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar grubun ilk hayırlı haberi benden geliyo2 aydr adetim düzensizdi bugün dr a gittim korka korka ve dr hamilesn dedi. Rabbim kucağıma almayıda nasip eder inşallah sizlerinde güzel haberlerini almayı da nasip eder inşallah rabbim
Kızz yok yok dua için dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?