- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ya aklına gelmiş olmam bile nasıl mutlu etti beni bir bilsen en az anne olmuş kadar sevindim bir yerlerde birileri de beni düşünüyor diye iyi ki varsın ♡
Okudum Rabbım hayirli sağlıklı evlatlar versin inşallah MorrmenekseeSevgi değil mi canım
Ben okudum hayırlısı ile inşallah saglikli bebekleri olur
Canım ben dün okudum diye bildirmiştim 2 gün oldu okuyalikucukagac ve MoonfacedMom İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
X xnobodyx
Cemoos
Mavi Mandalina
Cookiie
Ballikabak
Vanillin
Larka
WhiteF0X
Evva
agustos72
Ilayumut
Life light ve Ballikabak İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@WHİTEF0X
Afedersin canım bende yazarken bi tereddüt ettım zaten önden gittiğini bılıyrm aslında ama sağlam olsun dıe yınede yazdımCanım ben dün okudum diye bildirmiştim 2 gün oldu okuyali
Morrmeneksee işim belirtmemisim canım.zeynep ve sevgi için okudum.Sevgi değil mi canım
Ben okudum hayırlısı ile inşallah saglikli bebekleri olur
Okudum canım allah kabul etsin hepimizin yüzünü guldursun inşallahkucukagac ve MoonfacedMom İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
X xnobodyx
Cemoos
Mavi Mandalina
Cookiie
Ballikabak
Vanillin
Larka
WhiteF0X
Evva
agustos72
Ilayumut
@WHİTEF0X
Tamam canimkucukagac ve MoonfacedMom İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
X xnobodyx
Cemoos
Mavi Mandalina
Cookiie
Ballikabak
Vanillin
Larka
WhiteF0X
Evva
agustos72
Ilayumut
@WHİTEF0X
Canım az kaldı tamamlıyorum sen bitti say beni Rabbim kabul etsin inşallah. Tez zaman da hepimizin yüzünü güldürsün Morrmenekseekucukagac ve MoonfacedMom İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
X xnobodyx
Cemoos
Mavi Mandalina
Cookiie
Ballikabak
Vanillin
Larka
WhiteF0X
Evva
agustos72
Ilayumut
@WHİTEF0X
kucukagac MoonfacedMom kızlar sizin için okudum allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤kucukagac ve MoonfacedMom İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
X xnobodyx
Cemoos
Mavi Mandalina
Cookiie
Ballikabak
Vanillin
Larka
WhiteF0X
Evva
agustos72
Ilayumut