- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Morrmeneksee hakkını helal et canım bizim için emek ediyorsun Rabbim seninde ne dileğin varsa kabul etsin inşallah Allah razı olsun canım senden ❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım bizim için o kadar uğraşıyorsun hakkını helal et
Helal olsun kızlarr sız mutlu oldukca ben daha cok seviniyorum mutlu oluyorum bu gruptan sonrada ıstedıgınız zaman soyleyın musaıt oldukca öncülük yaparım gruplarınızaMorrmeneksee hakkını helal et canım bizim için emek ediyorsun Rabbim seninde ne dileğin varsa kabul etsin inşallah Allah razı olsun canım senden ❣
Bencede daha bugün bitmeden yarına geçmiş arkadaşımızKIZLAR EN SON ATTIGIM LISTEYE GORE ONDEN GIDEBİLİRSİNİZ
TEK RİCAM BİLDİRİMLERİ O KISILERE SIRASI GELİNCE PAYLASIN.. YOKSA ARADA KAYNAYABILIYOR SIZ ÖNDEN OKUYUN BEN SIRA GELIP PAYLASIM YAPINCA BİLDİRİMLERİ O ZAMAN YAPIN SIZE ZAHMET
Önden okuyabilirsiniz canımBencede daha bugün bitmeden yarına geçmiş arkadaşımız
Bende okudummTiniminimavihanim Mavi Mandalina için okudum RABBİM sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Morrmeneksee
Canm bugün Mavi Mandalina ve Cookiie için okuyoruzTiniminimavihanim Mavi Mandalina için okudum RABBİM sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Morrmeneksee
Canım okumuştum ben Allah niyetlerini kabul etsinMorrmeneksee ben okudum canim. Yazamadim evimi aksam ustu karinca basti giremedim hakkinizi helal edin. Allah niyetlerini kabul etsin insallah
Cnm sıra Tiniminimavihanim ve Mucizem43 ıdı..Tiniminimavihanim Mavi Mandalina için okudum RABBİM sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Morrmeneksee
Ilk günden bugüne olan arkadaşlara okudum rabbim kabul etsin inşallahTiniminimavihanim ve Mucizem43 İÇİN BİLDİRİM YAPAN - YAPMAYANLAR
SON BİLDİRİM SAATİ 20.30
İSMİNİ BELIRTMEK ISTEYEN YAZSIN KIZLAR
"OKUDUM " DİYE BİLDİRİP İŞARETLEMEDİĞİM VARSA BELIRTIN LÜTFEN
X xnobodyx
Cemoos (cemile)
Mucizem43 (gülizar)
Tiniminimavihanim (Esra)
Mavi Mandalina (öznur)
Cookiie (özge)
life ligh (elif)
Ballikabak
kucukagac (Zeynep)