- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Şimdiden Rabbim herkesin niyetini kabul etsin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki arkadaşa okudum rabbim niyetlerini kabul eylesinKIZLR BAŞLADIK TEKRAR TEKRAR ILK ETAP PAYLASIYORUM KI HERKES GORMUS OLSUN
ÇEKECEĞİMİZ ESMA : YA VARİS CC.
El-Vâris (c.c.) esmasının manası : Mülkün gerçek sahibi, mevcut olan her şeyin mutlak sahibi ve hakiki maliki demektir. Tüm varlıkların gerçek tek sahibi.
OKUYACAĞIMIZ DUA :RABBÎ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN
Anlamı : Rabbim! Bana salihlerden (olacak bir çocuk) ihsan eyle
KİŞİ BAŞI NE DÜŞECEK
YA VARİS CC. =) 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =) 500 TANE
GÜNLÜK 2 KISİYE OKUNACAK KIZLAR
BİLDİRİM SAATİ 19.00 SONA ERECEK
OKUYACAĞIMZ SIRADAKI KİŞİLER(25.06.21)
@AMANİTA
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =500 TANE
Cemoos (cemile)
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN = 500 TANE
KIZLAR LÜTFEN BİLDİRİM KONUSUNDA HASSASİYET RİCA EDİYORUM GÜZEL, AKIŞKAN, SERİ İLERLEYEN BİR GRUBUMUZ OLSUN INSALLAH
LÜTFEN BİLDİRİM YAPARKEN BENI ETIKET YAPMAYI UNUTMAYIN
SIRASINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER OLURSA BELIRTSIN KIZLAR
TOPLAMDA 1 KISIYE OKUNAN SAYI
YA VARİS CC :19.000
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN :19.000
X xnobodyx
Cemoos
Saliha40
@LadyNurr
Tiniminimavihanim
@in_cim
@Zehra_kaya
@Ballikabak
@kucukagac
@MoonfacedMom
@Mavera2048
@Life light
@Mimariye
M Morlale8
@Vanillin
@defne-28
@H M
@Meryeemmm_
Ssevincli
@Mavi askkk
SoLeiL12
@Jou
@Esse-esse
@Senbennn
@WhiteF0X
@ISSIZZ
4melek1anne
@Pembe Lotus
Ssevincli ablası
@Evva
@Betullx
@rana20
@Morm
M Maviayyy
@Passion5234
@Medusaaaa
@uyeadibiriki
Mucizem43
Ben bitirdimKIZLAR BELİRTMEYİ UNUTTUM
BİLDİRİMLERİ 2 KISININKINI TAMAMEN BİTİRDİKTEN SONRA YAPIN TEK TEK OLMASIN LÜTFEN TAKIP ZOR OLUYOR O ZAMAN
2 kısi ıcın de tamammısın canım masallahBen bitirdim
Evet canm iki kişi içinde tamam Allah niyetlerini kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin anneliği tatsınlar inşallah yarın iş var o yüzden yarına bırakmayayım dedim2 kısi ıcın de tamammısın canım masallah
Canim benim cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Cnm ben hamileyim cok şükür bulantilarla boğuşuyorum su sıra. Ins bu kez saglikla kavuşurum.. Darısı sağlıkla hepinizin başına ins
Allah razi olsunX xnobodyx ve Cemoos için okudum. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Morrmeneksee
Allah razi olsunX xnobodyx Cemoos okudum kızlar Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❣ Morrmeneksee bugün kü arkadaşlara okudum canım
Cnm ılk 2 kısıyle basladık sende basla detayları attım yukarıdada varListe dolmadıysa beni de ekler misin dolduysada canınız sağolsun rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun
CıkardımKatılmak isteyen varsa beni çıkarabilirsiniz M morr-menekse
AynenNasıl güzel bi düsünce benimde acelem yok. Neyse ikimizede yer varmıs
Hayırlı olsun kuzum çok sevindimCnm ben hamileyim cok şükür bulantilarla boğuşuyorum su sıra. Ins bu kez saglikla kavuşurum.. Darısı sağlıkla hepinizin başına ins