• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun @zerya271210
Hayırlı olsun Kmsl Hnd Kmsl Hnd güzel günlerde kullan.
Akşam hamburger yaptım ama çok yoruldum camları sildim cam balkonu temizledim. Ekmegide kendim yaptım kırmızı mercimek çorbası yaptım komşu tatlı yapmış çay demledim onu yicez kızım ödevini bitirirse inşallah
Tesekkur ederım canım

Bu arada kayın anam ve kaynanamın test ı negatıf cıktı😍
Kızlar yarın haftanın birincisi belli olacak 😂
Hıc umıtlenmıyorum 🙄🙄

Temizlik yaptıkça mutlu oluyorum arkadaş geldi tatlı yapmış onu verdim eşimi gördü abi niye iş yaptırıyorsun diye kafayı bozdu temizlikle diyor kokunda alıyorumya akşam başımın agrısından anlıyorum domestosu çok kullanmışım korkuyorum yattığım dolaştıgım yerde mikrop kaldıysa diye yarında kanepeleri silerim yastıklarınun kılıfları yıkarım inşallah

Teşekkür ederim ☺️ Sen nasılsın kendini daha iyi hissediyor musun canım ? İyice toparlanmadan kendini ev işleriyle yorma
Bende de panik atak var büyük ihtimalle direniyorum kendi kendime atlatmak için gitsem ilaç başlarlar bu pis hastalık yüzünden iyice korkar oldum geceleri özellikle

KıZlar kv ye giden 1000 TL , bebeğe 125 TL bez , 55 TL eksi hesap faizi bunlar hesaba dahil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back