Anladim
Hayırlısı insaallah
Aslında maddi sıkıntılarda kadınlar çok da takmiyor. Erkekler davranışlarına dikkat etse geçim zor sa olsa kadın idare ediyor
Amin insaallah
Bana da sezaryen çok zor geliyor. Korkuyorum sezaryen olursa diye
Etrafta rahat eden de çok. Zor geçirende. Hayırlısı bakalaimKardesim cok rahat gecirdi ama bebek acisindan sıkıntılar oluyor ameliyat acligi ile illa sut farkediyor geciyor ama telas yapmamak lazim
evet tuce, bir de 1 gram altinZeynepcim sana 1000 dolar mı yazacaktım
Niye boyle gosteriyorkiSoylememesi gereken birseyi en alakasiz yerinden ailesine soyledi
Bende kizdim
Mecburiyetten saglik sigortasi yaptirdim ama sebebini soylemeden cikti icin gittigimiz kirtasiyede gordugu seyi soylerken soyledi
Niye soyledin ztn kiziyordun sartlari hic anlamayacaklar hasta oldugumuda mecbur oldugumuda soyleseydin diyorum
Küstü oturuyor simdi
Esim kçö aliyor hala
Ben yetisemez oldum
Ailesi israrla ariyor ama esim herseyi dort dortluk gosterme cabasinda boguvercem o olacak
Isinma bile su an bizim icin problem ama soylemiyor yakiyoruz diyor
rabbim YARDIMCI niz olsunOglu yapiyor ya yapar becerir
Ama niye boyle sacma birsey yapti anlamadim
Benim 2016da sirtim tutuldu 2ayda zor acildi
Ara ara tutuluyordu
Bu hafta yine tutuldu ama bir aksam sabaha kadar oturdum yatamiyorum kalkamiyorum kipirdayamiyorum inanilmaz bir hal oluyor agridan bayildigim bile oldu
Mecbur sigortayi yeniledim daha yeni bitti yenileyemedim simdi mecbur kaldim gerci kullanamadimda yetismedi onu beklerken gun kaybettim bunlari goren yok
Hala yaptigi sacmaligi anlamadi
Sabaha kadar uyumadigim gece bile kosa kosa kombiyi kapamis sizmisim bir uyandim saat 6 kolum buz gibi evde hic birsey yanmiyor dusunsene
Anasinin huyu kombi kapamak
Gucume gidiyor
Benim anneme bile evde sicak ama diyor cocuk gibi suclu ya
sezaryan cok rahat ben ilk gun ayaklandim.ama yardımcı kimsem yoktu benim .Kardesim cok rahat gecirdi ama bebek acisindan sıkıntılar oluyor ameliyat acligi ile illa sut farkediyor geciyor ama telas yapmamak lazim
Hoşgeldin bacımMerhaba hanımlar bende Altıncı bir memur olarak burdayım
Borcum harcim yok. Evimi'arabamı aldım. Çocuklarım için biriktiriyorum.
Pazar masrafı ve çocukların giderleri bende
Gerisi esimde.
Hesaplarımız ayrı o yüzden kendim Biriktiriyorum.
Sizi okuyorum genelde az çok taniyorum hepinizi
Merhaba hoşgeldiniz yerinizde olsa hemen alırım çünkü her an geri yükselebilir. Ama tabiki siz bilirsiniz bu bir yatırım tavsiyesi değilGünaydın hanımlar,
Bugünden sonra ben de artık altın ya da gram altın biriktirmeye başlıyorum.
Ama bir tavsiye de alabilirim sizden. Bizim 80gram altın borcumuz var. Parası hazır yapacağız ama acaba altın düşer mi biraz beklesek mi? Borç aldığımız kişiye sene sonunda demiştik günümüz var yani.
Bol birikimli günler herkese
Ben olsam bir an önce borcumdan kurtulup sonrasında kafam rahat bir şekilde birikimimi yapardımGünaydın hanımlar,
Bugünden sonra ben de artık altın ya da gram altın biriktirmeye başlıyorum.
Ama bir tavsiye de alabilirim sizden. Bizim 80gram altın borcumuz var. Parası hazır yapacağız ama acaba altın düşer mi biraz beklesek mi? Borç aldığımız kişiye sene sonunda demiştik günümüz var yani.
Bol birikimli günler herkese
Ben de alma taraftarıyım eşim geçen hafta onbinlirslık kadar aldı. En azından kademeli alakım düşebilir de yükselebilir de dedi. Zarar etsek bile bir kısmından zarar etmiş oluruz dedi. Güveniyorum yiğidim sana dedimMerhaba hoşgeldiniz yerinizde olsa hemen alırım çünkü her an geri yükselebilir. Ama tabiki siz bilirsiniz bu bir yatırım tavsiyesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?