- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
24 ayar aldım, 468den.iyi yapmışsın sonra değerlendireceğin zaman kullanırsın.Kaçtan aldın 22 ayar mı aldığın
Merhaba. Ben Kuveytturk kullaniyorum ve memnunim. Kendim fiziksel aliyorum son zamanlarda, kuveytte cocuklarom icin iki ayri hesap actim gram.aliyorum imkan oldukca. Ben normal hesap actirdim daha sonra ayrica kendine ait dövız ve altin hesabi acabiliyorsun.Simdiden bol birikimler diliyorum.Hayırlı akşamlar hanimlar. Bende hesap açmayı düşünüyorum hangi bankadan ve nasıl hesap tavsiye edersiniz normal mi açmalıyım yoksa altın hesabı mı yeni elden yaptığım birikim oluyordu banka işine yeni giricem tavsiyelerinizi bilmek isterim
Günaydın güzel günlerde kullanın canımGünaydin kizlar. Ben de 2 gundur trendyoldan alisveris yspiyorum. Hepsi ihtiyacti. Lcw den kizima alt ve üst esofmanlar ve pijama aldim
300 tl. Kizima bot aldim 100 tl. Okul cantasi 100 tl. Ogluma emzik, suluk ,2 tane bepantol krem ve islak mendil 265 tl.
Ayrica kizima kitap 200 tl. Kendime nemlendirici yuz kremi 150 tl. Krem disinda hepsini kk dan tek cekim aldik. 1000 lirayi gecmis hsrcamalar. Her sey cok pahali cidden
Hayırlı cumalar canımGünaydın altıncı kızlar.Hayırlı Cumalar
Hayırlı olsun :)24 ayar aldım, 468den.
Benim bebe de aynı beşikte uyanıyor kendi kendine soyunuyorGünaydın kızlar
Benim cadı iyice cadılaştı
Ne zaman uyandı bilmiyorum piyamasını çıkarıp dolanmış koridorda bacakları üşümüştü uyku tulumuna geçerim mecbur petekleride yükselttim hasta olmasınlar
Günaydın canımGünaydin kizlar. Ben de 2 gundur trendyoldan alisveris yspiyorum. Hepsi ihtiyacti. Lcw den kizima alt ve üst esofmanlar ve pijama aldim
300 tl. Kizima bot aldim 100 tl. Okul cantasi 100 tl. Ogluma emzik, suluk ,2 tane bepantol krem ve islak mendil 265 tl.
Ayrica kizima kitap 200 tl. Kendime nemlendirici yuz kremi 150 tl. Krem disinda hepsini kk dan tek cekim aldik. 1000 lirayi gecmis hsrcamalar. Her sey cok pahali cidden
Günaydın altıncı kızlar
günaydın dün hediye aldım akşam 137 tl tuttu eşim lastikleri değiştirmeye gitcekmiş bugün sabaha karşı soguk oluyor arabanın camlarında kırağı vardı sabah kazıdık yoksa görünmüyor hiç biyer işe geldim saat 9 a doğru bime giderim alınacaklar var
Günaydın altıncı kızlar.Hayırlı Cumalar
Ahyyyyy Allah im yaaaa bu cadilar cok fenaaaaaGünaydın kızlar
Benim cadı iyice cadılaştı
Ne zaman uyandı bilmiyorum piyamasını çıkarıp dolanmış koridorda bacakları üşümüştü uyku tulumuna geçerim mecbur petekleride yükselttim hasta olmasınlar
Tesekkur ederim canim
Günaydın şekerAhyyyyy Allah im yaaaa bu cadilar cok fenaaaaa
Tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?