🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben deniz gececi geldi
Herkes iyidir umurim. Kmsl Hnd başınız sağolsun canm. E Esila09 annecigine acil şifalar diliyorum. tuce_tuce acaba gündüz emzirmeyi azaltıp ogun araliginida 2 saatten 3 saate cikartip akşam ve gece emmeyemi ağırlık versen bir faydası olurmukiBen bebege erken verirsem azcik zar zor yiyor ama iyice acikinca daha iyi yiyor.benimki tavsiye bi dene istersen belkide denemissindir.
Gelelim harcamalara Trenyolda ben bakıp alana kadar sepetim boşaldı tabiki tekrar da bakmadım ama yerine lcw dan sepet yaptım aldim azonce ihtiyaçlar vardı alınması gereken mecburen aldım.
Kendime evde giymeye swet ve ev botu,büyük oğlana şişme anarak yelek bu mevsimde disari cikarken swet üzerine onu kullanıyor 2 senedir aynısını giyiyordu artık çok küçüldü.bebise peluşlu bir tulum ve kadife kalın bir bere,278 tl tuttu.
Yarınki yemek menusunede çoban kavurma ve küp patates kızartması,mercimek corba,yanınada salata ve havuç tarator düşünüyorum.Bugun bebeğe havuc suyu sıktım,elma suyu ve armut suyu sıktım hepsini ayrı ayrı sıktım anne sutu saklama kaplarina koydum buzluga attim,eve de karışık elma armut,muz,kivi,elma,mandalina hepsini karistirip 2 litre sıktım meyve coktu kp iki haftadır Çok fazla meyve göndermiş evde de vardı çürümesinler diye değerlendirdim.3lt sutten yogurt mayaladım,buz dolabı sildim düzenledim.Bebise sebze çorbası ve balkabağı yaptım kısacası bugün mutfağa ve boğaza çalıştım hep

Hayırlı akşamlar hanimlar. Bende hesap açmayı düşünüyorum hangi bankadan ve nasıl hesap tavsiye edersiniz normal mi açmalıyım yoksa altın hesabı mı yeni elden yaptığım birikim oluyordu banka işine yeni giricem tavsiyelerinizi bilmek isterim

Günaydin kizlar. Ben de 2 gundur trendyoldan alisveris yspiyorum. Hepsi ihtiyacti. Lcw den kizima alt ve üst esofmanlar ve pijama aldim
300 tl. Kizima bot aldim 100 tl. Okul cantasi 100 tl. Ogluma emzik, suluk ,2 tane bepantol krem ve islak mendil 265 tl.
Ayrica kizima kitap 200 tl. Kendime nemlendirici yuz kremi 150 tl. Krem disinda hepsini kk dan tek cekim aldik. 1000 lirayi gecmis hsrcamalar. Her sey cok pahali cidden

Merhaba. Ben Kuveytturk kullaniyorum ve memnunim. Kendim fiziksel aliyorum son zamanlarda, kuveytte cocuklarom icin iki ayri hesap actim gram.aliyorum imkan oldukca. Ben normal hesap actirdim daha sonra ayrica kendine ait dövız ve altin hesabi acabiliyorsun.Simdiden bol birikimler diliyorum.

Günaydın güzel günlerde kullanın canım

Benim bebe de aynı beşikte uyanıyor kendi kendine soyunuyor çıplak duruyor öyle

Günaydın canım aldıklarınızı güle güle kullanın ay herşey çok pahalı

Günaydın altıncı kızlar

Günaydın altıncı kızlar.Hayırlı Cumalar

Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun :)

Kmsl Hnd canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Günaydın canlarım

Ahyyyyy Allah im yaaaa bu cadilar cok fenaaaaa
Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun :)

Kmsl Hnd canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Tesekkur ederim canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…