standlı bıçak takımları

sbabatas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
13
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben bıçak takımı almak istiyorum satndlı olanlardan ama hangi marka alsam kii esse de var biev de var bernardo da var alan ve memnun kalan arkadaş var mı acaba?
fiyatları da hep 100 den yukarı :(

merhaba arkadaşlar ben bıçak takımı almak istiyorum satndlı olanlardan ama hangi marka alsam kii esse de var biev de var bernardo da var alan ve memnun kalan arkadaş var mı acaba?

yani cnm bu bi alışkanlık sanırım ama ben evleneli 5 ay oldu hala alışamadım standa, elim hep çekmecede. yani boşuna para verdim o takımıma. zaten bir dolu bıçak oluyo evde, onları kullanmıyorum bile, sanki tezgahımın süsü gibiler. bir de standımın rengi de siyah, 2 günde bir tahta kısmını da temizlemek durumunda kalıyosun.
yani boşuna para vermişim ben.
hevesini kırmıyım yine, belki kullanıp rahat edenler de vardır, onlar da söylsinler ona göre düşün, yani çok elzem bişe değilmiş, ben de çok hevesle almıştım :6:

teşekkür ederim flamekiss evet çok önemli değil gibi ama almazsam sanki eksik gibi hissediorum belki bende aynı şeyleri düşüneceğim yaşayacağım ama çok tuhaf bi durum bile bile almak :)))

ben esseden almıştım standlı bıçak takımı, tahta standlı ve kesme tahtasıda var 5 boy bıçak her gören bayıldı ama ne çareki 2 ay sonra bıçaklar paslanmaya başladı
şaka gibi, dumur oldum
aynen iade ettim o standlı takımı
yerine sadece 2 bıçak aldım, çok pahalıydı ama onlar harika çıktı.

ben solingenin bi takımını almıştım 41 parça, içerisinde kesme tahtası ölçü kabı vs de var

neden o kadar para verıyorsun ki 100 ye başka eksık eşyanı tamamlarsın ben standlı 4 bıcak 1 makas takımı aldım çok da şık tahtası falnda syahdı sanırım:17: kadıköyden almışdım bence okadar ucmaya gerek yok dıye dusunuyorum

ben de dörtlü sürbisa marka aldım.tavsiye derim. onlardan başka da bıçak almadım. hem stand içinde çok daha güvenli

Bendee aynı konudan yakınanlardanımm:52: bıöak takımı beğendim tam istediğim gibi içinde herşeyi var 10 parça ama 160 tl dedi fiyatına. Bi yandan hem şık hem ömürlü diyorum al gitsin, nelere para vermiyoruz. Bi yandan altı üstü bıçak diyorum kaldım öyle arada:1:

Kızlar bıçak mutfakta çok önemli, neleri onunla yapmıyoruzki.
Elimiz kolumuz bıçak.
İyi bir bıçakta bizi hızlandırır, zaman kazandırır.
Çekmecede kaza olasılığı yüksek an geliyor, hızlıca çekmeceye yöneliyorsunuz,
allah göstermesin ama o durumda ufacık kazalar olabiliyor.
Standlı bıçaklarda elin alışmasına bağlı ve tezgahı çok tıkış tıkış doldurmak istemeyenler için ideal değil.
Annemde standlı var, çokta pahalı olmamasına rağmen çok kaliteli :)
Ben çantalı bıçak seti almıştım, çokta iyi çıktı.
Duvarıma da mıknatıslı çubuklardan aldım, direkt olarak görünmeyecek fakat rahat kullanabileceğim bir yerde. Tekli aldığım bıçaklarımda vardı. Hepsi orada :)
10 tane olacağına, elinizin alıştığı büyüklükte 1 tane olsun, iyisi olsun.
Pahalı olanda iyidir diye bir kural yok, bazen tasarımı için epey yüksek meblağlar ödüyoruz aldıklarımıza....
Benim çubuğum bunun gibi birşey.

4961.jpg

konuyu buraya açmışken bernardoda seramik bıçak takımları var. görünüm muhteşemmmm..
peki kullanımı nasıl kullanan arkadaşlar var mı?

KORKMAZ Nero Blade Bıçak Seti A500
6932.jpg

KORKMAZ Pro-Chef Bıçak Seti A501
6955.jpg

Arkadaşlar bende tefalin 5'li bıçak setini almayı düşünüyorum ama biraz tereddütte kaldım.Alıp kullanan arkadaşlar memnun olup olmadıklarını yazabilirlerse sevinirim.

Back