stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

canlarım davetinize çok sevindimmmm :))

biliyorsunuz sevgilim asker ve Edirnede çok yakın olduğu için hafta sonları orada oluyorum...:asigim:

çok tesekkur ederim çağırdığınız için hepinizi seviyorum :)

:sm_cool: a.s.
:içelim:

deryacık canım benim davetin için teşekkür ederim...o tarihlerde büyük ihtimal şehir dışında olucam...
gelmek çok isterdim inanki, buluşmalar çok güzel oluyor çünkü...inş ist da olursam kaçırmamaya çalışırım....sizleri yeniden görmek ve yeni arkadaşlar tanımak çok güzel olurdu gerçekten..kısmet canım.
:)

yaaaa herkescikler geliyo yaaaa bi ben yokum ama yokum dememe bakmayın anında bitiveririm tabi bu cumartesi olursa haftaya kesinlikle gelemem

deryacım davetin için teşekkürler...
gelmeyi çook istiyorum ama daha 10 gün var ne olur bilemem çünkü hamileyim bazen rahatsız oluyorum belli olmuyor,bir günüm bir günümü tutmuyor.birde ben küçükçekmecedeyim sultanahmede yanlız hiç gitmedim bu taraflardan gelecek olan arkadaşlar var mı acaba:uhm:

Bende gelsemmıkı acaba yok be bıtlı gormeyına rtık baydı :)))9 allah ksımet edrese bı ısım cıkmaz ıse ınsallah

gel cimcimememmm gelll:dance:a.s.

deryam bulusma yapıy:ecrin_bebek: bısı cıkmazsa ordayım tatlımm...
:dance::dance:

:Saruboceq::Saruboceq:

11 temmuzmulmaz::umursamaz:mafoldumben ben gelemiyom :gitme::gitme: beni hatırlayın olurmu hihoyyyt
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: belki olur oralardan bi arkadaş canım inşallah gelebilirsina.s.

deryam bulusma yapıy:ecrin_bebek: bısı cıkmazsa ordayım tatlımm...

Yawru sizin lokumlarla yazıştığınız bir yer vardı bulamıyorum canım yaaa
Buluşmadaki kızları tektek hatırlayıp mesaj atmaya çalışıyorum
Sen topluca lokumları davet etsenea.s.

önümüzdeki cumartesi ya da pazar eminönü taraflarına gelmeyi düşünüyoruz kocişle (yani 11 / 12 temmuz)
eğer ctesi gelirsek mutlaka bi ceeee diyeceğim size kızlar
ama ben işten 13:00'de çıkıyorum gelecek olursam aranıza biraz geç katılırım sanırım yerimseniben

11 temmuzda istanbuldayım,,yalnız bontancıdayım anadolu yakasındayım,sultanahmete daha öncede gelmiştim,,,inşallah bir aksilik çıkmassa gelmeyi çok isterim

deryacım mesajını alınca pek sevindim..ne zamandır kulüptekilerle tanışmak istiyordum..izine çıkmazsak o hafta kesin sultanahmetteyim...yalnız benim küçük bir bebeğim var..kafanız şişmesin sonra:) çocuklu istemiyoruz derseniz bileyim...5 aylık benim paşam...

DERYACIM CNM ARKADAŞIM TEKLıFıN ıÇıN ÇOK TŞK EDERıM.ZAMAN UYUŞMAZLIĞI OLDU YANLIZ(PAZAR GÜNÜ DÖNÜCEM TATıLDEN 1 GÜN ARAYLA BU MUHTEŞEM BULUŞMADAN MAHRUM KALICAM( :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…