stanbul bulumas

Hangi Seçenek Size Uyar?

• 1- Bayramın Son Günü

OY: 3 12,0%
  • 2- Bayramdan 1 hafta sonra Pazar

OY: 7 28,0%
  • 3- Bayramdan 2 hafta sonra Pazar

OY: 11 44,0%
  • Benim Fikrim v@r?

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
taksim iyidir canım ..
ben gelirim kaydirigubbakcemile2
evde durmamam gerekiyor malum
hem güzel bi gün geçiririz, hemde yazıştığımız insanları görürüz zemuszemus

Ozaman tamam canım
normalde kaç kişi oluyor kimler geliyor bilmediğim için
ıstanbulda yaşayan arkadaşlara link yolladım

Şuanda gelecek arkadaşlar
gonzales
maxakaya
corel

Arkadaşlar Tarihi Kesin ayarlayalım artık diyorum kaydirigubbakcemile3

04/10/09 tarihinde Buluşalım Bayramdan Sonraki ikinci Pazar günü. hihoyyyt
Saat: 13:30da Taksim Meydanda Buluşalım. kaydirigubbakcemile5
Gelecek Arkadaşlar Kesin haber verinki Ona Göre Orada Sizide Bekleyelim. Şeniz
Gelmeyenlerin de Canı Sağ olsun :1hug:

Son düzenleme:
Spedyy.. ilk sayfadaki tarihi düzelt..4/9 yazmışsın..
Taksim meydanı iyidir..ıstanbulun ortası..Bilmeyen bulamayan da olmaz..Toplaştırın milleti..

Yalnız 13:30 u biraz erken gibi çift vesaitle gelecekler olur,belki karşıdan gelecekler olur...14:00-14:30 iyidir bence..Tarih te güzel..Söz vermiş olmayayım da..Aksilik çıkmazsa neden olmasın..Taksim bana 20 dk.Fekat, mamafih ,amma velakin,filhakika çocuklu biriyim ben...

Tamam Canım İlk sayfa hallolmuştur.
Taksim meydanını bilmeyen,görmeyen hadi onu geçtim Duymayan asla yoktur. buyrunnnnnnnnn
Umarım katılımda problem olmaz saati 14:00 alıyorum.
Kim gelir kim gelmez bilmediğim içinde tüm istanbula elimden geldiği kadar iletmeye çalışıyorum vereliniortakvereliniortak
Ne güzel işte küçük bide üyemizin bebeği olur hihoyyythihoyyyt
Çok İyi anlaşırım çocuklarla merak etme sen sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Karşıdan gelenlere yolu bilmeyenlere yardımcı olmak isterim.:smiley-cool::smiley-cool:a.s.

cnm bılmıyorum valla katılmak ısterım eger ıstanbulda olursam katılırım ıns cunku ankaraya gıtme ıhtımalım varr

cnm bılmıyorum valla katılmak ısterım eger ıstanbulda olursam katılırım ıns cunku ankaraya gıtme ıhtımalım varr

Umarım Burada Olursun Canım :1hug:
Çok isterim sizlerle tanışmayı vereliniortak
Aklında bulunsun İstanbul sınırlarında olursan gelir bi merhaba dersin:lepi:

ben istanbulda yaşamıyorum ama tatilde eğer istanbula gelme fırsatım olursa mutlaka bende katılıcam aranıza kaydirigubbakcemile

bende gelirim 27 si uygundu ama 26 sında da anadolu yakasındaki var 2 gün üstüste
koçiş beni boşladın valla der bana 4/10 uyar taksimede çok rahat gelirim evimin önünden geçiyo zaten otobüs ama onun dışında karşıda bi yer olmasın bana ters oluyo taksim 4/10 derseniz varım ben gonzales beni yazabilirsin bu tarihe

ben istanbulda yaşamıyorum ama tatilde eğer istanbula gelme fırsatım olursa mutlaka bende katılıcam aranıza kaydirigubbakcemile

Vallahi seninle çok uzun sohbetlerimiz var canım benim buyrunnnnnnnnn
Çok isterim Tanışmayı karşılıklı birer kahve höpürdetmeyi
ama kısmet umarım gelirsin karşılaşırız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…