• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbul bulumas

Hangi Seçenek Size Uyar?

• 1- Bayramın Son Günü

OY: 3 12,0%
  • 2- Bayramdan 1 hafta sonra Pazar

OY: 7 28,0%
  • 3- Bayramdan 2 hafta sonra Pazar

OY: 11 44,0%
  • Benim Fikrim v@r?

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
aman aman ne güzel çıkmışınız kızlar speedy hepinizde çok süper görünüyorsunuz..mafoldumbenmafoldumben
ya benim evi dünden yatılı misafir bastı. akşam üzeri gittiler gelemedim....

aman aman ne güzel çıkmışınız kızlar speedy hepinizde çok süper görünüyorsunuz..mafoldumbenmafoldumben
ya benim evi dünden yatılı misafir bastı. akşam üzeri gittiler gelemedim....

ehh alcaktın işte onları da ne güzel kalabalık :lepi:
Vallahi Resimde Çirkin bile çıkmışlar hepsi çok güzel Maşallahopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar çok üzgünüm gelemediğim için ama çok yağmur vardı geçen hafta kızım hastaydı o yüzden onu yağmurda dışarı çıkartamadım bırakabileceğim kimse de yoktu maalesef... :(

slmlar fotolar çok çabuk konmuş valla çok güzel bir gündü ne kadar benim oğlum delirsede ama tekrarını yaparız inşallah

saol ballı çörek :) sen de çok güzel bi bayansın ferhunde halt etmiş bırak profiline o senin resmini koysunkaydirigubbakcemile3

Canım benim Sağolasın ÖYle bundan sonra ona kendi resimlerimi göndericemlülülülülülü

slmlar fotolar çok çabuk konmuş valla çok güzel bir gündü ne kadar benim oğlum delirsede ama tekrarını yaparız inşallah

Senin oğlun zaten Maşallah yaw Çok Şeker.kaydirigubbakcemile5

hııım afferim onaa
teyzeden eve geçiş uzun sürdü ozaman?

Evet Canım oraya git Yeğen sağolsun
Ömre bedel bi çocuk öyle onunla eğlendim falan filan eve gittim paspasımı ördüm birazda
Siz eve gelince hemen girmezsiniz diye düşündüm zemuszemus

hadi nan kafamçokkarıştı

Yok kız ama söyledim böyle böyle dedim diye güldü
Şu çenemi hiç tutamam ben he illa kim olursa olsun hakkında konuştuysam söylemeliyim
Şu gün buna sana şunları dedim falan diye:mymeka:

corelcim cnmm özlemişim senii maşallahın var öyle deme kötü çıkmamış resim ...gonzelescimm sanada kocaman:nazar:bende olmak çok isterdim

Back