stanbul Avrupa yakasnda Endokrinoloji Uzman aryorum yardm

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
acill hatunlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir Endokrinoloji uzmanı varmı bugün tahlil yaptırdım salı alıcam sonuçları ve iyi bir dr gitmek istiyorum lütfen yardımcı olabilecek olan varsa yazsın

cnm geçmiş olsun benim de tiroidit sorunum var. Sana dr um Mete Düren beyi tavsiye ediyorum.Umarım önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm geçmiş olsun benim de tiroidit sorunum var. Sana dr um Mete Düren beyi tavsiye ediyorum.Umarım önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun.

canım çok teşekkürler numarayı aldım ama nerde bu dr yeri nerde

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm ne yaptın dr u bulabildin mi beşiktaş valideçeşmede yeri geçmiş olsun....

hımm tmm canım teşekkürler genede şimdilik samatyada tedaviye başlıycam bakalım yarın ilaç yazıcak dr kan fln verdim dün bakalım beğenmezsem senin dr araştırıcam tşk cnm

Kadıköy Acıbadem Hastanesinde bir dr var erkek takiplerimi orada yapmıştım çok da memnun kaldım

bende haşimato hastasıyım cerrahpaşada prof çetin önsele gidiyorum özel muayenesine gidiyorum cok memnunum ayrıca cerrahpaşada prof ilhami usluda cok iyi bir doktor tavsiye ederim.

Kadıköy Acıbadem Hastanesinde bir dr var erkek takiplerimi orada yapmıştım çok da memnun kaldım

bende haşimato hastasıyım cerrahpaşada prof çetin önsele gidiyorum özel muayenesine gidiyorum cok memnunum ayrıca cerrahpaşada prof ilhami usluda cok iyi bir doktor tavsiye ederim.

çık teşekkürler kızlar allah yardımcımız olsun inşallah bu verdiklerinizide not alıyorum çok saolun

İklim Merhaba,
Neler yaptın?Bende bahçelievler civarında dr arıyorum ama çok pahalı hepsi.450 den başlıyor 300 200 gibi değişiyor.Sigortayı deniycem bu sefer.Daha önce bir profesorun özel muayenehanesine gidiyordum.200 tl idi.karşılayamaz hale gelince tedaviye ara verdim.Şu an ne durumdayım bilmiyorum.En kötü kilo problemi yaşıyorum şu an.Zaman zaman da halsizlik.Arısütü+polen+bal üçlüsünü şiddetle tavsiye ediyorum.İnanılmaz enerji veriyor ve tedavi ediyor.Genetik hastalıkları tek iyileştiren bu üçlüymüş bir tıp doktoru söylemişti.Taş da kullandım faydasını çok gördüm.Ama kilo için hap kullanmam gerekiyor.Bende okmeydanı hastanesine gitmeyi planlıyorum.memnun kalırsam devam edicem İnşallah.herkese Allahdan sağlık diliyorum...

İklim Merhaba,
Neler yaptın?Bende bahçelievler civarında dr arıyorum ama çok pahalı hepsi.450 den başlıyor 300 200 gibi değişiyor.Sigortayı deniycem bu sefer.Daha önce bir profesorun özel muayenehanesine gidiyordum.200 tl idi.karşılayamaz hale gelince tedaviye ara verdim.Şu an ne durumdayım bilmiyorum.En kötü kilo problemi yaşıyorum şu an.Zaman zaman da halsizlik.Arısütü+polen+bal üçlüsünü şiddetle tavsiye ediyorum.İnanılmaz enerji veriyor ve tedavi ediyor.Genetik hastalıkları tek iyileştiren bu üçlüymüş bir tıp doktoru söylemişti.Taş da kullandım faydasını çok gördüm.Ama kilo için hap kullanmam gerekiyor.Bende okmeydanı hastanesine gitmeyi planlıyorum.memnun kalırsam devam edicem İnşallah.herkese Allahdan sağlık diliyorum...

meraba canım
ben samatyaya başladım bende ssk olsun istedim benim bulduğum en ucuz muayene ücreti 200 idi bu sebeple samatya ssk ya başladım memnunda kaldım şimdilik levatirona devam ediyorum 1tam bir çeyrek olarak şubatta muayeneye gidicem bakalım inşallah tsh düşmüştür ...dediklerini de denemek isterim sanırım aktarlarda bulabilirimm teşekkürler cevabına kilo değilde bendede şişlik var hissediyorumm bellide zaten
yakınsa sana samatyayı tavsiye ederim inşallah hayırlısı olur hakkımızda kib

Bende samatya için 2 haftadır uğraşıyorum randevu alamadım hep dolu.Birde sanırım randevu 1 gün önceden değil de aldığımız gün gidilmesi gerekiyormuş.Bunu anlamadım açıkcası.Telefonda randevu alıcam bu gidişle.Doktorunun adını söyler misin?Acil yanıtlarsan sevinirim.

Bende samatya için 2 haftadır uğraşıyorum randevu alamadım hep dolu.Birde sanırım randevu 1 gün önceden değil de aldığımız gün gidilmesi gerekiyormuş.Bunu anlamadım açıkcası.Telefonda randevu alıcam bu gidişle.Doktorunun adını söyler misin?Acil yanıtlarsan sevinirim.

canım önce dahiliyeye gidiyosun hemen telle randevu alınıyo aslında ben almıştım hemencik sonra dahiliye bana endokrin randevusu verdi anca 1 aya verebildi sonunda bir ay dolduda gidebildim dr adı MUSTAFA BOZ

Dün internetten randevu aldım bugün eşimle gittik.Haşimato hakkında bir iki soru sordum.Bekleyen çok kişi vardı fazla uzatmadım.Kan tahlili ve ultrason istendi.Kan tahlilini yaptırdım.Hemşireye dedim ki"çok teşekkürler benim damarımı zor bulurlar ve canım çok yanar genelde siz kan alırken hiç anlamadım bile"Hemşireye mi söyledim duvara mı bende anlamadım.Suratsız bir şekilde sanki onunla konuşmamışım gibi gitti :)) Sonra başka bir hemşireye "ne zaman alıcam sonuçları" dedim ahaha 2.duvar çıktı karşıma :roflol: baktım kimseden cevap yok çıktım ordan ultrasona gittim.18 gün sonraya randevu verdiler pessss kafamçokkarıştı

X