- 12 Temmuz 2006
- 57.061
- 218.612
- 1.223
- 53
Taşıdığım bölümde geyik serbest

Sosyal medyada olunca bildiğimiz röntgenciliğin adı dikiz mi olmuşDikiz’in ingilazcasi

İnsanları niye dikizliyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taşıdığım bölümde geyik serbest
Sosyal medyada olunca bildiğimiz röntgenciliğin adı dikiz mi olmuşDikiz’in ingilazcasi
Sapiklik yapiyoz kendi capimizdaTaşıdığım bölümde geyik serbest
Sosyal medyada olunca bildiğimiz röntgenciliğin adı dikiz mi olmuş
İnsanları niye dikizliyorsunuz![]()
Allahım iyi ki sosyal medya hesabım yokSapiklik yapiyoz kendi capimizdacok egleniyorum ben ama,uzulecekler yapmasin dimi
![]()
Hahahaha valla ben bulmayi cok isterdim seni ne yalan soyliim simdiAllahım iyi ki sosyal medya hesabım yokkk kadınları tarafından dikizlendiğimi düşünüyorum da doduğum hastanenin baş hekimine kadar bulurlardı
![]()
Bağımlılık gibi 7 sülalesini bulmadan rahata ermiyor insan ama kafa beyin kalmıyor ciddenBen eskiden bir stalklardim , üç nesil öncesine kadar bulurdum:) Hala güvenirim kendime, bir arastirmaya başlayayım yeter ki:) Fakat çok yorucu işler yaa![]()
aynenWhatsApp tan da mı takip ediliyormuş ya son görülme takibiyle ne gibi bir sonuç çıkıyor anlamadım ben![]()
acıdan zevk alanlara ne deniyordu ya?? işte ondan bizimkide zevk alıyoruzİnsanları niye dikizliyorsunuz
Mazoşistacıdan zevk alanlara ne deniyordu ya?? işte ondan bizimkide zevk alıyoruz![]()
Ooo ne stalk yapıyordum eskidenBağımlılık gibi 7 sülalesini bulmadan rahata ermiyor insan ama kafa beyin kalmıyor cidden
ben bir kere yatakta uzanmış stalk yaparken telefonu yüzüme düşürmüştüm de burnum arama tuşuna basmıştıgülsem mi ağlasam mı kararsız kalmıştım
Bir uygulama indirmiştim ben ismiini hattlamıyorum ama numarayı oraya yazmıstım çevrim çi olunca bildirim geliyorduHaha yok ya saat kaçta girdi kaç dakika kaldı kaç dakikada bir giriyor filan bunun çetelesini tutup sevgilisi ya da yazdığı biri var mı onu anlıyorlar sanırım bu yöntemle :)
Kaç kişi kaldık eski stalkçılardanOoo ne stalk yapıyordum eskiden
Adamın listesinden sildigi, farklı sehirde yasayan eski sevgilisi bulup, kızın anneannesine kadar bulmustum
Ama bu aralar stalk yapmaya değecek kimse yokkeske olsa
stlak ne ben onu bile bilmiyorum :)hiç birşey anlamadım
kimin annesi?
son yediğini hatırlamayan kim?
sabah olan ne?