- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
-
Canım seri işlerde facebook üzerinden bilgilendirme yapıyorum, iş sahipleri ordan takip ediyor. Yoksa 40 kişiyi tek tek aramam lazım.Bulamazsiniz.
Kapatmayin yeni hesap acin bulamasinlar sizi.
Brnim daha önce eklediğim ve gerçek sandığım 2 hesap şu an fake haline gelmiş. Fotolar ve tüm bilgiler silinmiş. Takibini de yapamıyorum. 1.500 civarı takip var. Neden bu kadar önrmsiyorum? Eşinizden ayrılmışsınız, bir süredir yalnızsınız, yalnızlık zor di mi? gibi mesajlar beni tedirgin ediyor.Yani stalk yapan kişinin acemiliğine göre anlarsınız zaten.
10 kişiyi takip edip 2 3 takipçisi olan kişi zaten stalk için açmıştır.
Profesyonel değildir.
Brnim daha önce eklediğim ve gerçek sandığım 2 hesap şu an fake haline gelmiş. Fotolar ve tüm bilgiler silinmiş. Takibini de yapamıyorum. 1.500 civarı takip var. Neden bu kadar önrmsiyorum? Eşinizden ayrılmışsınız, bir süredir yalnızsınız, yalnızlık zor di mi? gibi mesajlar beni tedirgin ediyor.
Sizde onaylamayın o zaman,hesabınız kilitli olsun birebir tanimadiklariniz ekli olmasın,mesaj alma bölümünü kapatın sadece takipcileriniz yollayabilsin.Brnim daha önce eklediğim ve gerçek sandığım 2 hesap şu an fake haline gelmiş. Fotolar ve tüm bilgiler silinmiş. Takibini de yapamıyorum. 1.500 civarı takip var. Neden bu kadar önrmsiyorum? Eşinizden ayrılmışsınız, bir süredir yalnızsınız, yalnızlık zor di mi? gibi mesajlar beni tedirgin ediyor.
Sahsi ve is hesabiniz ayri olsun is hesabinizda mesajlara bakmayin o zaman.Canım seri işlerde facebook üzerinden bilgilendirme yapıyorum, iş sahipleri ordan takip ediyor. Yoksa 40 kişiyi tek tek aramam lazım.
İnstagramda var :) program yükleniyor profilime kim bakmış diye. Çıkıyor kimlerin baktığı :) ben daha önce yüklemiştim ama sonra sildim.
Profilime kim bakmışprogramın adı ne acaba ?
Mesajlar arkadaş listemdekilerden grliyor zaten. MuhtemelenAnlayamazsınız yanlışlıkla beğeni yapmadığı sürece. Arkadaşlık isteği geliyorsa rededersiniz, mesaj bölümünü de anasayfadan kapatabiliyorsunuz sadece arkadaş olduklarınız mesaj atabiliyor öyle yapabilirsiniz, gönderileriniz de sadece arkadaşlarınıza açık olursa sorun olmaz. Instagramda da profili gizleyince kimse stalkyamaz zaten.
iş ilişkisi sebebiyle eklemiştim, fotoları da vardı ama şimdi hesaplar boş. Demek hep fake hesaptı ve gizlice takipteydi diye düşünüyorum. İnsan ürküyor. Bir de isim verip msj yazınca yani X kişisinden ayrılmışsınız, oğlunuz Y çok tatlı ama babaya ihtiyaç duyar gibi msjlar... Şu an savcılığa gidiyorum zaten. Oturduğum yerden merak etmekle olmayacak.Tanımadığınız kişilerin isteğini kabul etmeyin. O iki hesap tanıdığınız biri gibi mi açılmıştı da eklediniz mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?