• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stalklandığımızı anlamanın bir yolu var mı?

Bones and Stones

Taklaya geldik...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
576
1.283
33
Merhaba. Stalklandığımızı anlayabilmek için bir yol veya program var mı? Bu hususta ve belli bir kişiden tereddütüm var. Fake hesaplardan anlamsız mesajlar ve takip istekleri geliyor. Mesela sürekli profile bakan kişileri gösteren, hesabın açıldığı konumu gösteren gibi? Sosyal medyayı kapatamıyorum, iş için çok faydalı oluyor.

yok diye biliyorum.. Uygulamalar var ama hepsi yalan
Bana göre hiçbir sosyal medya profiline kim girmiş kim bakmış vs göstermez neden insanları deşifre etsinki ?

Yani stalk yapan kişinin acemiliğine göre anlarsınız zaten.
10 kişiyi takip edip 2 3 takipçisi olan kişi zaten stalk için açmıştır.
Profesyonel değildir.

Anlayamazsınız yanlışlıkla beğeni yapmadığı sürece. Arkadaşlık isteği geliyorsa rededersiniz, mesaj bölümünü de anasayfadan kapatabiliyorsunuz sadece arkadaş olduklarınız mesaj atabiliyor öyle yapabilirsiniz, gönderileriniz de sadece arkadaşlarınıza açık olursa sorun olmaz. Instagramda da profili gizleyince kimse stalkyamaz zaten.

Yani stalk yapan kişinin acemiliğine göre anlarsınız zaten.
10 kişiyi takip edip 2 3 takipçisi olan kişi zaten stalk için açmıştır.
Profesyonel değildir.
Brnim daha önce eklediğim ve gerçek sandığım 2 hesap şu an fake haline gelmiş. Fotolar ve tüm bilgiler silinmiş. Takibini de yapamıyorum. 1.500 civarı takip var. Neden bu kadar önrmsiyorum? Eşinizden ayrılmışsınız, bir süredir yalnızsınız, yalnızlık zor di mi? gibi mesajlar beni tedirgin ediyor.

Brnim daha önce eklediğim ve gerçek sandığım 2 hesap şu an fake haline gelmiş. Fotolar ve tüm bilgiler silinmiş. Takibini de yapamıyorum. 1.500 civarı takip var. Neden bu kadar önrmsiyorum? Eşinizden ayrılmışsınız, bir süredir yalnızsınız, yalnızlık zor di mi? gibi mesajlar beni tedirgin ediyor.

Tanımadığınız kişilerin isteğini kabul etmeyin. O iki hesap tanıdığınız biri gibi mi açılmıştı da eklediniz mesela?

önemsemeyin yani bu kadar basit. her gün milyonlarca kişiye takip isteği ve saçma sapan mesajlar geliyor. her birini kafaya taksaydım ohoooo

Biyografi bölümüne "DM atmayın bakmıyorum" yaz ve kadın erkek sembolü var ya ondan koy hayatında biri varmış gibi yani

İnstagramda var :) program yükleniyor profilime kim bakmış diye. Çıkıyor kimlerin baktığı :) ben daha önce yüklemiştim ama sonra sildim.

Sizde onaylamayın o zaman,hesabınız kilitli olsun birebir tanimadiklariniz ekli olmasın,mesaj alma bölümünü kapatın sadece takipcileriniz yollayabilsin.
Ama şunu söyleyeyim stalk yapmayı kafasına koymuşsa eğer biri her türlü eder,sızar.
Kendimden biliyorum :KK53:

Anlayamazsınız yanlışlıkla beğeni yapmadığı sürece. Arkadaşlık isteği geliyorsa rededersiniz, mesaj bölümünü de anasayfadan kapatabiliyorsunuz sadece arkadaş olduklarınız mesaj atabiliyor öyle yapabilirsiniz, gönderileriniz de sadece arkadaşlarınıza açık olursa sorun olmaz. Instagramda da profili gizleyince kimse stalkyamaz zaten.
Mesajlar arkadaş listemdekilerden grliyor zaten. Muhtemelen
Tanımadığınız kişilerin isteğini kabul etmeyin. O iki hesap tanıdığınız biri gibi mi açılmıştı da eklediniz mesela?
iş ilişkisi sebebiyle eklemiştim, fotoları da vardı ama şimdi hesaplar boş. Demek hep fake hesaptı ve gizlice takipteydi diye düşünüyorum. İnsan ürküyor. Bir de isim verip msj yazınca yani X kişisinden ayrılmışsınız, oğlunuz Y çok tatlı ama babaya ihtiyaç duyar gibi msjlar... Şu an savcılığa gidiyorum zaten. Oturduğum yerden merak etmekle olmayacak.

Back