Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz 10 yıllık evliligimi 1 çocuktan sonra bitirdim.. önce ki konumu okuyanlar varsa anlar..
Benim sorunum şu evet kararlıyım bitti geri dönmeyeceğim ama sürekli kafamda birseyler kurup anlamlandiriyorum. Mesela eski eşim ona doğum gününde aldığım bir çakmak vardı onu gitmeden çantaya koymuş. ( niye çantaya koydu gidip çöpe atsaydı diye milyonkez manyak gibi kurdum. )
Çocugumuzun1 tane oyuncağı kalmış çıkarken eline tutuşturdu. Nereye sokayım onu yer kalmadı dedim çöpe atarsın ozaman dedi hırslı hırslı valizleri indirdi sonra ( ben valizleri indirirken yardım etmesini söyledim kendi düşünmedi yani )
Instagramdan ( hesabı herkese açmış) hande yenerim mor şarkısını paylaşmış, birsuru yabancı turk vs kadınları takip etmeye başlamış
( annesi ben ve kuzenleri dışında kadın yoktu tabiki )
Sonra saçma sapan storyler paylaşıyor mesela bunlardan biri
( 3 4 senenin rezilliğini unutmak için sağlam bir aşk yaşamam lazım. )
Iste saçma sapan bu tarz paylaşımlar mal mıdır nedir bende o paylaştıkça fake hesaptan bakıp görmesin diye tekrar engelliyorum bide anlam yukluyorum onu neden paylaştı bunu neden paylaştı diye yarabbim =) Bu huyumu nasıl bırakıcam..
Neyi neden yaptı diye düşünmek beynimi yoruyor. Bu takıntılılık hali nasıl aşılır
z