staj

selen125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
11
1
30
Merhaba bi konuda dusuncelerinize ihtiyacım var ben dorduncu sınıf ogrencisyim staja gidyorum ve staj yeri de evim den 1 saat uzaklikta sehir dısında sayılır ve orda cok sacma isler yaptırıyorlar ve sınavada hazırlanıyorum o yorgunlukla da ders de calısamıyorum cogu stajını gostermelik yapıyor ben ayarlayamadıgım icin okula bıraktım boyle oldu staja gitmesem stajım yanar mı staja cok az gidip stajdan gecen var mı ya da bildiginiz kisi bi de uc ay filan staj suresi

Staj yaptiginiz yerle gorusmeniz gerek. Benim stajim is gunu olarak sayildigi icin oyle bisey yapmam mumkun olmadi sigorta olaylarindan dolayi. Torpil falan gerekiyor. Ama yine de deneyin.

Staj yaptigin yer seni idare ederse problem olmaz. Ama idare etmezse devamsızlık olur diye biliyorum ve hatta stajinda yanabilir. Bu arada ogretmenin falan ziyarete gelirler işyeri ogretmeniniz geldiginde idare etmesi lazım.

Idare edecegini dusunmuyorum staj suresi cok uzun ve stajın bana hic bor yararı yok uc gun filan oldu daha gideli rapor fılan alınıyor mu peki

stajdaki kastını tam anlayamadım yani eğitim fakültesinde misin yoksa başka bir bölümde misin bilmiyorum ama bu kadar bilgisiz olma lütfen adı üstünde staj bunu yaptığını resmi evraklarla ibraz etmezsen mezun olamazsın bu kadar basit..raporla falan olmaz yani çünkü belli bir hafta ya da zaman diliminde imza atılması gerekir ha gayri resmi yollarla kılıfına uyduran yok mu çok fazla..açık açık konuş stajdaki muhattabınla halden anlayan biriyse idare eder ama senin üstünden para da alıyorlar vicdani olarak düşünüp illa gelmeni de isteyebilir,şansını denemeye değer:)

Iktisat bolumundeyim ama okuldan cogu staji gostermelik yaparken ben gitmek istemiyorum sınava da hazurlaniyorum bi staj yuzunden okulu bitirememe gibi bisey olmaz heralde

X