• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

staj bulamıyorum

Lacivert.

tartıda 53ü görene kadar!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
1.644
47
683
İstanbul
:84: ben çalışmak istiyorum uzun dönem stajyer olarak, ama bizim okulda (marmara üniv.) zorunlu staj yok , ilan sitelerinde zorunlu staj istiyorlar genelde yazın :50:
yani kendim bulmak zorundayım, geçen yıl 6 ay finans stajyerliği yaptım burada belki varsa bir firmada çalışan stajyer arayan bilen var mı ki, ya da ne yapsam başka part time iş mi bulsam çok taktım kafaya çalışmak istiyorum ben yazın ve sonrası farketmez bazıları da öğrenciliğin tadını çıkar diyor, sizce yanlış düşünüyorum off depresyona gircem valla boş oturmak istemiyorumm :43:

Son düzenleme:
Mail pek ıse yaramıyor.ınternetten arastırıp telefonla gorusursen calısmak ıstedıgın yerlerde daha etkılı oluyor.bıde aradıgın yerlerde amacının para kazanmak degıl kendını gelıstırmek oldugunu soylemelısın:)

Mail pek ıse yaramıyor.ınternetten arastırıp telefonla gorusursen calısmak ıstedıgın yerlerde daha etkılı oluyor.bıde aradıgın yerlerde amacının para kazanmak degıl kendını gelıstırmek oldugunu soylemelısın:)

tanidik olmadikca cook zor maalesef..

İlk Etapta Para Talep Etmemen Lazım ki; Stajını Kabul Etsinler..
Aklında Bulunsun..

Back