• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

--> SS'ye 1ay kala ne yapmal? <--

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
öss ye yaklaşık 1 ay kaldı kazanan arkadaşlar neler yaptı bu son 1 ayda veya bu sene sınava giricek arkadaşlar neler yapıyor paylaşalım.. :uhm:

bnde cok mrk ediorm ve cok korkuorm da sanrm en iisi bildklerini pekştrp ögrenemedklernı acıklarını
hzlıca telafi etmek

bende korkuyorum açıkçası gün sayıyorum hatta:) sadece geçmiş yıllarda çıkmış soruları inceleyip deneme çözüyrm yeterli olur mu dersin CADIARZU

ben okuldan son 1 ay rapor aldığım için eksiklerimi kapatıyorum. bi suru konu eksiğim war konu çalışıp onla ilgili test çözuyorum bu aralar pek denemeye grmıyorum konularımı hızla bitirmeye çalsııyorm bir hafta sonra denemelere grmeyede başlıcam..

arkadaşlar merhaba...ben bir dershane yöneticisiyim.....
artık öss ye bir ay dan az kaldı....bundan sonra eskis konularınızı tamalamanız çok fazla mümkün olmayacak...en fazla bir iki konu....tamamlayabilirsiniz fazla yüklenirseniz ..bilgiler karışır...bildiğiniz konularda karışır..okula gidiyorsanız..rapor alıp..iyi bildiğiniz konuları tekrar edin...günde 800-100 arası test çözün ve hergün sabah 9 da 1 öss denemesini 3 saat içinde çözün...
bildiğiniz ama yanlış çıkartığınız konular varsa onları fullemeyi deneyin..çünki hangi konudan soru geleceği çok fazla bilinmiyor..en azından bildiğiniz konudan...yanlış yapmamış olursunuz..bir yanlışın sizi binlerce kişinin ardına düşürdüğünü unutmayın..hiç bilmediğiniz bir konu varsa onun üztüne gitmeyin..zaten konuyu kavrabilicek zamanımız yok..olduğunuzun en iyisi olmaya çalışın..
hepinize başarılar diliyorum

tv de dinledim,çıkmış öss sorularını bol bol çözün diyordu.rotus arkadaşımın dediklerine de aynen katılıyorum.TRT 2 de cihat hoca'yı dinliyormusunuz,tavsiye ederim.psikologtan daha başarılı bir öğretmen bence.geçen sene 3. çocuğu da ünv.kazanmış deneyimli bir anne olarak söylüyorum.
en büyük düşmanınız cep telefonları ve bilgisayar,lütfen biraz dişinizi sıkın sonra çok rahat edeceksiniz.girecek olanlar şimdiden başarılar diliyorum.

cihat hoca sanırım TRT 4 e geçmiş.bugün orda gördüm.lütfen onu izle bağımlısı olacaksın.akşam vaktiydi saatini hatırlamıyorum.

tv de dinledim,çıkmış öss sorularını bol bol çözün diyordu.rotus arkadaşımın dediklerine de aynen katılıyorum.TRT 2 de cihat hoca'yı dinliyormusunuz,tavsiye ederim.psikologtan daha başarılı bir öğretmen bence.geçen sene 3. çocuğu da ünv.kazanmış deneyimli bir anne olarak söylüyorum.
en büyük düşmanınız cep telefonları ve bilgisayar,lütfen biraz dişinizi sıkın sonra çok rahat edeceksiniz.girecek olanlar şimdiden başarılar diliyorum.

evet o programlarda grçekten bilgilenebilirsiniz.... cep telfonu bilgisayara bizde çok karşıyız ama malesef aileler kıyamıyorlar...çocuklarda inatçılar...inşallah hayırlısı gelir

benim dikkatsizlik sorunum var sanırım hep küçük noktalardan kaçırıyorum soruları:(

canım bu sorunu ahlletmen için çok fazla soru çözmen...ve muhakkak günde 1 saat kitap okuman lazım gece yatarkende okuyabilirsin günün 1 saatide...ve soruyu çözerken ilk önce şıkları sonra soruyu okumayı denersen belki daha iyi bir sonuç alabilirsiniz

benimde kızım girecek sınava çok heyecanlı tabi ben ondan daha heyecanlyım nasıl sakinleştirebilirim lütfen bilgilerinizi paylaşın

Back
X