• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ssvd ile DOĞUMum:)

özel muayene ücreti 200 tl her bütceye uygun hastanelerle anlaşmalı çalışıyor.dr.havva pars ağargün.
ama önce facebook da ssvd grubuna katılmanızı tavsiye ediyorum kesinlikle..
Aslında gruba katıldım, hatta ssvd yanlısı grupta da tavsiye edilen bir doktorla da görüşme gerçekleştirdim. Ama pek istekli degildi.
Yani epey yokuşa sürdü :) özel bir hastalığım yok aslında ama araları 25 ay olacak, sınırda dedi.

Bir sebepte beklenen Doğum ağırlığı.
Haftasına göre önde gidiyor zaten, Doğum erken olmazsa 4 kiloyu geçer gibi görünüyor, ilki de geçmişti zaten...

Bir de ilk Doğumda suyum geldi ve doktorum çok ısrar ettiğim için 30 saat bekledi, suni sancı vs denedik ama açılma 3cm i geçmedi. Bebeğin kalp atışları da düşünce yapacak bir şey kalmamıştı...
Tabiki her Doğum farklı ama Doğum hikayemi de begenmedi doktor :))
Kafam karışık bir şekilde 34. Haftam da bitti... bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum ama artık aklımda doğumu bekleyip direkt Zeynep kamil e gitmek falan geliyor :)

ssvd düşünüyorsan zeynep kamilede önceden gitmen gerekiyor kontrollere.yoksa onlarda direk sezeryana alıyorlar.bide suni sancı her çocuğun kalp atışını etkiliyor.şuanki doktorum o kadar güzel anlattıki bana gidişatı içim rahat. he bide bebeğin 4 kilo olması normal doğuma engel değil diyorlar.

buraya girip okuyacak arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum. çünkü bu tür bilgiler çok kıymetli öncelikle bugün zeynep kamil ssvdye reyyan hocaya randevu aldım hoca gerçekten ilgili açıklayıcı konusuyor bakıyor. Ama sorun şu benim ilk sezeryan ile ikinci bu doğumum arası 21 ay olacak. yani bebeğim 1 yaşındayken hamile kaldım ve orada bunu kesınlıkle önermıyorlar. biz hamile kalmadan arayı en az 2 sene istiyoruz dediler. ssvd yı asla tasvıp etmiyoruz sizingibiler için risk fazla dediler. siz doğuma buraya gelip ssvd ye cıksanız bıle ogunun hekımı onaylamazsa yapamazsınız dedıler. yani baştan sizi vazgeçiriyorlar. ozaman oraya randevu şartı belirlesinler arası 2 yıl olmayanları almasınlar. Anlamıyorum böyle bir polikilinik açılmış ama insanları bu fikirden vazgeçirme için açılmış sanki. Arası az olup doğum yapan çok insan var. :(

Merhabalar
Yillar yillar once ikinci bebegime hamile kalmaya calisirken bulmustum bu forumu:)
Cok sukur 2014 mayisi hamile kaldigimi ogrendim hemde supriz bir bebekti gordugum onca yumurta takibine ramen hamile kalamiyordum
Mide bulantilari haricinde hamileligim cok guzel gecti hersey dogalindan ilerliyorken facebookta ssvd grubu ile tanistim dr.sare DAVUTOĞLU VE ekibini karsima cikartan rabbime sukurler olsun 11ocak 2015 Sabahi nisanim pesinden suyumun gelmesiyle dogumum baslamis oldu 7-8 saat icerisinde ssvd ile bebegimi kucagima aldim normal dogum candir
Lutfen keyfi sezeryan olmayalim en guzel dogum en dogal olanidir
Sezeryan gerektiginde iyi bir kurtarici operasyondur
Bu arada dirilis ertugrul dizisinin 55.bolumundeki dogum sahnesindeki ebe benim ebemdir sare DAVUTOĞLU ve BELGİN harzadin ile calismakta ozel gebelik egitimi vermektedir lutfen egitimsiz doguma gitmeyelim
Bu arada kizim Susan 16 aylik teyzeleri :KK66:
Hayırlı olsun. Normal doğum esnasında rahimi fazla yormamak adına (sonuçta dikişli ve açılabilir riski ile) size vajinal kesi attılar mı?

Back