ssvd ile DOĞUMum:)

ManisadanMerhabalar.bende 1 hafta once ssvd ile 2.cocugumu kucagima aldim.doktorum özgür atli ya ilgisinden ve desteginden dolayi cok tesekkur ediyorum.

Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin...
MERHABA tekrar. Facebookta ssvd grubu var, kapalı grup. Doğum hikayenizi yazıp, anket sorularını cevaplar mısınız?Manisa'da da ssvd yaptıran doktor olduğu bilinsin. ARAYIŞ içinde olan hanımlar var, yardımcı olmuş olursunuz.

Çok sağolun ne kadar tedirgin edici bi dönem bi sezeryan günü almaya bakar ama denemek istiyorum ben refakatçi işine takmistim kafayı doğum bitince aliyolarsa iyi bari napalim
Nasilsin heyhatun merak ettik bebegin nasil insaallah saglikla kucagina almissindir toparlaninca bize yaz bekliyoruz

Merhaba. Ankara'da ssvd'yi destekleyen doktor bilen var mı?
Facebook ssvd grubu var. Orada her ilede ssvd destekleyen doktorların bilgileri paylaşılıyor. Kapalı grup. Ekleyin isterseniz. Yine Nilay güler hanım var. facebook da Ssvd grubunun kurucusu onunla da iletişime geçebilirsiniz...

Cnm bu kapalı gruba nasıl katılabilirim yardımcı olabilir misin?

tsefem28 cnm bak burda gördüm face de arama çubuğuna Ssvd yaz en Üstte çıkıyor imza kampanyası var imzalıyorsun üye oluyorsun:) Ssvd kapalı grup diye geçiyor

merhaba arkadaşlar.ya bende ssvd yaptıran doktor ve hastaneleri araştırıyorum hep.ama bulduklarım çok pahalı zeynep kamilde korkutuyor çünkü hem doğumda eşimi yanımda istiyorum hemde doğumdan sonra tek kişilik odada kalmak tabikide.çok pahalı olmayan bir hastane bulduğunuzda lütfen haber verirmisiniz.

Sizi etkilemek gibi olmasın ama zeynep kamilde takipli srkafaşım (ssvd doğumu deneyecekti) gecenşn 2 sinde hastaneden zor attı kendini Nöbetci doktor sezeryAn yapıcaz illa deyip tutturmuş
Yani zeynep kamildeki takipli doktorunuz gece hastanede nöbette olmadığı süre içerisinde doğmunuz başlarsa şansınıza artık çünkü nöbetcilet ssvd nin yanından bile geçmiyor

evet arkadaşlar facebook ssvd grubuna katıldım.oradan bi doktor buldum şuan onunla devam ediyorum :))inş sonumuz ssvd olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…