- 7 Ocak 2014
- 1.250
- 1.188
- 208
- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
Ne yaptiniz merak ettim. Bilgi verebilir misiniz?Çok sağolun ne kadar tedirgin edici bi dönem bi sezeryan günü almaya bakar ama denemek istiyorum ben refakatçi işine takmistim kafayı doğum bitince aliyolarsa iyi bari napalim
Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin...ManisadanMerhabalar.bende 1 hafta once ssvd ile 2.cocugumu kucagima aldim.doktorum özgür atli ya ilgisinden ve desteginden dolayi cok tesekkur ediyorum.
Cok sagolunAllah sağlıklı, hayırlı ömürler versin...
MERHABA tekrar. Facebookta ssvd grubu var, kapalı grup. Doğum hikayenizi yazıp, anket sorularını cevaplar mısınız?Manisa'da da ssvd yaptıran doktor olduğu bilinsin. ARAYIŞ içinde olan hanımlar var, yardımcı olmuş olursunuz.Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin...
Çok sağolun ne kadar tedirgin edici bi dönem bi sezeryan günü almaya bakar ama denemek istiyorum ben refakatçi işine takmistim kafayı doğum bitince aliyolarsa iyi bari napalim
Nasilsin heyhatun merak ettik bebegin nasil insaallah saglikla kucagina almissindir toparlaninca bize yaz bekliyoruzÇok sağolun ne kadar tedirgin edici bi dönem bi sezeryan günü almaya bakar ama denemek istiyorum ben refakatçi işine takmistim kafayı doğum bitince aliyolarsa iyi bari napalim
Facebook ssvd grubu var. Orada her ilede ssvd destekleyen doktorların bilgileri paylaşılıyor. Kapalı grup. Ekleyin isterseniz. Yine Nilay güler hanım var. facebook da Ssvd grubunun kurucusu onunla da iletişime geçebilirsiniz...Merhaba. Ankara'da ssvd'yi destekleyen doktor bilen var mı?
Cnm bu kapalı gruba nasıl katılabilirim yardımcı olabilir misin?Facebook ssvd grubu var. Orada her ilede ssvd destekleyen doktorların bilgileri paylaşılıyor. Kapalı grup. Ekleyin isterseniz. Yine Nilay güler hanım var. facebook da Ssvd grubunun kurucusu onunla da iletişime geçebilirsiniz...
Ssvd kapalı gruba istek yaptın mı? Ssvd imza kampanyasını imzalayanları ekliyorlar.Cnm bu kapalı gruba nasıl katılabilirim yardımcı olabilir misin?
Sanırım başardım cnm SağolSsvd kapalı gruba istek yaptın mı? Ssvd imza kampanyasını imzalayanları ekliyorlar.
Buldum canım çok saoltsefem28 cnm bak burda gördüm face de arama çubuğuna Ssvd yaz en Üstte çıkıyor imza kampanyası var imzalıyorsun üye oluyorsun:) Ssvd kapalı grup diye geçiyorEki Görüntüle 1963877
Ne mutlu size, ama yanlis bilmiyorsam ssvd demek sezeryan sonrasi vajinal dogum demek. Siz sezeryandan sonra normal dogum yapmamissiniz ki. Dogal dogum demek istiyorsunuz galiba.
merhaba arkadaşlar.ya bende ssvd yaptıran doktor ve hastaneleri araştırıyorum hep.ama bulduklarım çok pahalı zeynep kamilde korkutuyor çünkü hem doğumda eşimi yanımda istiyorum hemde doğumdan sonra tek kişilik odada kalmak tabikide.çok pahalı olmayan bir hastane bulduğunuzda lütfen haber verirmisiniz.
Bulduğunuz doktoru, hastaneyi ve muayene/dogum ücretlerini yazar mısınız?evet arkadaşlar facebook ssvd grubuna katıldım.oradan bi doktor buldum şuan onunla devam ediyorum :))inş sonumuz ssvd olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?