ssvd ile DOĞUMum:)

KristaLBebeK

.•*´¯`♥ الله ♥
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.060
18
358
İstanbul
Merhabalar
Yillar yillar once ikinci bebegime hamile kalmaya calisirken bulmustum bu forumu:)
Cok sukur 2014 mayisi hamile kaldigimi ogrendim hemde supriz bir bebekti gordugum onca yumurta takibine ramen hamile kalamiyordum
Mide bulantilari haricinde hamileligim cok guzel gecti hersey dogalindan ilerliyorken facebookta ssvd grubu ile tanistim dr.sare DAVUTOĞLU VE ekibini karsima cikartan rabbime sukurler olsun 11ocak 2015 Sabahi nisanim pesinden suyumun gelmesiyle dogumum baslamis oldu 7-8 saat icerisinde ssvd ile bebegimi kucagima aldim normal dogum candir
Lutfen keyfi sezeryan olmayalim en guzel dogum en dogal olanidir
Sezeryan gerektiginde iyi bir kurtarici operasyondur
Bu arada dirilis ertugrul dizisinin 55.bolumundeki dogum sahnesindeki ebe benim ebemdir sare DAVUTOĞLU ve BELGİN harzadin ile calismakta ozel gebelik egitimi vermektedir lutfen egitimsiz doguma gitmeyelim
Bu arada kizim Susan 16 aylik teyzeleri

Ne mutlu size, ama yanlis bilmiyorsam ssvd demek sezeryan sonrasi vajinal dogum demek. Siz sezeryandan sonra normal dogum yapmamissiniz ki. Dogal dogum demek istiyorsunuz galiba.

Ne mutlu size, ama yanlis bilmiyorsam ssvd demek sezeryan sonrasi vajinal dogum demek. Siz sezeryandan sonra normal dogum yapmamissiniz ki. Dogal dogum demek istiyorsunuz galiba.
vajinal doğum zaten normal doğum ve artık bir çok doktor sezeryan sonrası vajinal doğuma başladı

merhaba sare Davutoğlu na nasıl ulaşabildiniz ben kendisine ulaşamamıştım bende normal doğum istiyorum doktorum kabul etmiyor..

Zeynep kamil hastanesi ssvd doğum yaptırıyor epey zamandır. sanırım 1 ay kadar önce de ssvd kliniği açtı. Dün akşam kardeşim ikinci bebeğini normal olarak dünyaya getirdi yaptı. Ilgilenen varsa detayları öğrenir yazarım. Sağlıklı doğumlar...

Sukufelale hanım ben çok çok istiyorum ssvd fakat ya doktor bulamiyorm yada bulduklarm çok fahiş fiyat söylüyor zeynep kamille ilgili ulasabildiginiz her bi detayı alabilir misiniz çok rica ediyorum sizden cevap bekleyip ona göre sıra almak istiyorum

MERHABA. Zeynep kamil hastanesi ssvd yaptırıyor, 1 sezaryen sonrası olursa. 2 ay kadar önce ayrı bir klinik açtı. Takipleri orada yaptırıyorsunuz. Sizin şahsınız için risk oranını belirleyip detaylı olarak bilgilendiriyorlar. Ssvdyı destekliyorlar. Doğum sırasında ameliyathane ekibide hazır, herhangi bir problemde (Allah korusun) Hemen müdahale ediliyormuş. DOĞUm sırasında sürekli ultrasonla ilerleyiş takip ediliyor, herhangi bir riske karşı.
Zaten devlet olduğu için ücret ödemiyorsunuz.
Kız kardeşim 2. Çocuğunu ssvd ile Zeynep kamilde dünyaya getirdi. Temizlik, ilgi, muamele, herşeyden öncelikle normal doğum yapmış olmaktan dolayı çok memnun kaldı hastaneden. 24 saatte çıkıyorsunuz.
BENCE bir randevu alıp kendiniz de gözlemeyin. Eşinizle gelmenizi istiyorlar (zorunlu değil tabi) hastanenin internet sitesindede bilgi var.
AKLImda olanlar bunlar. Sizin aklınızda olan birşey varsa yine yazarım.
AYRICA facebookda ssvd grubu var (kapalı grup) takip diyor musunuz bilmiyorum, hastane doktor Vs birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.
ALlah sağlıkla yavrunuza kavuştursun...

Amin çok çok trsekkr ederim ilginize ben bi doktor duydum da üç dört bin gb fiyatı var sizin şahsi fikriniz önce zeynep kamile mi gitsem yoksa o bayana mi ben kararsız kaldım suan

Amin çok çok trsekkr ederim ilginize ben bi doktor duydum da üç dört bin gb fiyatı var sizin şahsi fikriniz önce zeynep kamile mi gitsem yoksa o bayana mi ben kararsız kaldım suan
BENCE Zeynep kamile gidin :) büyük bir hastane, tam teşekküllü. beklentiler, öncelikler farklı ama kardeşim memnun kaldı. DOĞUma gelecek doktoru seçemiyorsunuz tabi. Yinede konforlu temiz ilgili bir hastane. Yakın olsa doğuma giderdim :) Kendi adıma özel hastanede korkuyorum biraz, sezaryen oranları çok yüksek olduğu için.
İki alternatifi de deneyip görün isterseniz. HASTANEYI odaları gezin. Birkaç takibe gidin daha rahat karar verirsiniz.

Duyduğunuz doktor kim? Özelde ssvd yaptıran doktorlar var. ASya hastanesi/küçükköy de yaptırıyormuş. Nasıldır bilmiyorum. SIZ ne kadarlık hamilesiniz

Duyduğunuz doktor kim? Özelde ssvd yaptıran doktorlar var. ASya hastanesi/küçükköy de yaptırıyormuş. Nasıldır bilmiyorum. SIZ ne kadarlık hamilesiniz
Benim vaktim çok daraldı doktorum oyaladi beni 34.haftadayim serpil özen var cengelkoy ve dilek yağmur üsküdar bende z kamilde bu şekilde ssvd den sezeryana dönen bikac hikaye okudum ve tabi biraz merhametsiz olduklarini

Benim vaktim çok daraldı doktorum oyaladi beni 34.haftadayim serpil özen var cengelkoy ve dilek yağmur üsküdar bende z kamilde bu şekilde ssvd den sezeryana dönen bikac hikaye okudum ve tabi biraz merhametsiz olduklarini
HAKLISINIZ insanı çok tedirgin eder duyduklarınız. Muamele güzeldi, mahremiyete de özen gösteriyordu ama ekip, yıl farkıda önemli tabi. 2-3 yıl öncesine ait olumsuz şeyler duyduk bizde. BILemiyorum ki kısmet mi, hastane yenilendi, başhekimi normal doğumu çok önemsiyor ondan mı kardeşime iyi geldi.

BIR de kalabalık bir hastane...

Ssvd kliniğinden randevu alıp bir görüşün isterseniz. Zamanda azalmış ssvd öncesi 3 muayene olsun isteniyormuş...

Ben çok tesekkr ederim size ilginiz için alem randevu salı günü gidicemde ınş erkekmis doktor ama bayanlar ayın sonuna kadar boş degilmis

Ben çok tesekkr ederim size ilginiz için alem randevu salı günü gidicemde ınş erkekmis doktor ama bayanlar ayın sonuna kadar boş degilmis
Rica ederim. Umarım çok rahat, sağlıklı bir ssvd yaşarsınız.
Zeynep kamilde zaten ssvd kliniği tek ve Ömer bey sorumlu. Takipleri o yapıyor, hep ona gideceksiniz. Doğum ekibi büyük çoğunluğu bayan. DOĞUma başkası ve sanırım büyük ihtimalle bayan gelir.
KARDEşim ilk doğumunu özel hastanede yapmıştı, burası daha iyiydi her açıdan diyor. Yönlendirmek değil niyetim, orada doğum yapan birinin yorumu olarak yazdım. Facebook ssvd grubunda birçok yorum bulabilirsiniz çeşitli hastane ve doktorlar hakkında...

Tekrar merhaba. Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah.
Sancı odasına alıyorlar yalnız kalmıyorsunuz. Diğer gebelerle birlikte, sağlık ekibi tabii ki orada. Her gebeye bir yatak. Kalabalık oluyor maalesef ancak, karmaşa ve doktorların bağırıp çağırdığı bir ortam değil. Mahremiyete özen gösteriyorlar, güzel ilgileniyorlar, iyi muamele ediyorlar. Normal doğum olduğu için refakatci almıyorlar yanınıza, hemşireler ve hasta bakıcılar yardımcı oluyor her konuda. Doğumdan sonra kendinizi toparlayinca ailenizle görüştürüyorlar. 18-24 saat arası çıkıyorsunuz.
Sahi Ömer bey söylemiştir, ben de daha önce yazdım mı hatırlamıyorum. Siz İnşallah doğum için gittiğinizde ssvd olduğunuzu hemen söylemeniz gerekiyor. Farklı olarak takip ediyorlar. Ultrason cihazı Vs getiriyorlar gibi...
İnşallah herşey yolunda ve güzel ilerler, selamlar...

Çok sağolun ne kadar tedirgin edici bi dönem bi sezeryan günü almaya bakar ama denemek istiyorum ben refakatçi işine takmistim kafayı doğum bitince aliyolarsa iyi bari napalim

Çok sağolun ne kadar tedirgin edici bi dönem bi sezeryan günü almaya bakar ama denemek istiyorum ben refakatçi işine takmistim kafayı doğum bitince aliyolarsa iyi bari napalim
BENCe de denemekte fayda var. Göründüğü gibi basit bişey değil sezaryen de. İnşallah sağlıkla, kolaylıkla normal doğum olur.
Refakatci Yanınızda kalmıyor sadece görüştüruyorlar. ARADA uğruyor aileniz. Yanlış anlaşılmasın. Kendileri yardımcı oluyorlar kalan zamanda, ihtiyacınız halinde

Heyhatun Merhaba, nasılsınız? Doğum yaklaştı sanırım, yada yaptınız. Bugün bişey öğrendim sizinle paylaşmak istedim, birde sizi merak ettim. Zeynep Kamilde Ssvd de refakatci kalabiliyormuş. Allah size ve bebeğinize sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…