ben yüzümden değil da vücudumdan aldırmıştım daha önce
çalıştığım devlet hastanesinde
genel cerrahi doktorumuz yapmıştı
şipşak bişiey ayaktan müdahale
kimi var koterle yakıyo ki tekrar edebilirmiş
kimi de kesiyle alıyo
benimki kesiyle alınmıştı
5 yılı geçiyo tekrar etmedi
Ben göz kapağımın üstündekini aldırmak istiyorum
Çok korkuyorum
Estetik cerrahi alıyormuş
bnmde alt göz kapağımda vardı ben.. ilk önce bi genel cerrahla görüştüm hemen alabilirm ama iz kalmıcagına dair söz veremem dedi ve kirpikleriminde bir kısmının gidecegini söledi. bnde istemedim . gecen ay bir estetik cerrahına gittim ve kirpiklerime zarar vermeden alındı dikiş izi olması diyede göz kapağı germe ameliyatlarında kullanılan teknikle dikiş atıldı ve kirpiklerimin altına gizlendi.. ssk karşılıyormuş ben aldırmayı para da ödemedim.hiç operasyon geçirmiş gibi görünmüorum ve iz yok denecek kadar az çook çook yakından bakılmadıkça hiç bişi görünmüo . korkulcak hiç bişi yok eger rahatszsan hiç düşünme aldır derim)
bnmde alt göz kapağımda vardı ben.. ilk önce bi genel cerrahla görüştüm hemen alabilirm ama iz kalmıcagına dair söz veremem dedi ve kirpikleriminde bir kısmının gidecegini söledi. bnde istemedim . gecen ay bir estetik cerrahına gittim ve kirpiklerime zarar vermeden alındı dikiş izi olması diyede göz kapağı germe ameliyatlarında kullanılan teknikle dikiş atıldı ve kirpiklerimin altına gizlendi.. ssk karşılıyormuş ben aldırmayı para da ödemedim.hiç operasyon geçirmiş gibi görünmüorum ve iz yok denecek kadar az çook çook yakından bakılmadıkça hiç bişi görünmüo . korkulcak hiç bişi yok eger rahatszsan hiç düşünme aldır derim)
Kızlar bende vücudumdaki benleri aldırmak istiyorum. Yarın Eskişehir devlet hastanesine gitcem. İz kalır fln dio herkes bence ben olmasından hafif bi dikiş izi olması daha iyi değil midir? =(
misery89 kullanıcısından alıntı
Kızlar bende vücudumdaki benleri aldırmak istiyorum. Yarın Eskişehir devlet hastanesine gitcem. İz kalır fln dio herkes bence ben olmasından hafif bi dikiş izi olması daha iyi değil midir? =(
merhaba canım ben de bi kaç benimden şikayetçiyim aldırmayı düşünüyorum.eskişehir devlet hastanesine gittin mi? hangi doktora gittin? bide hemen ameliyat günü verdiler mi?cevaplarsan çok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?