nerede alınır bilemem ama nerede aldırmayın söyleyebilirim. kayınvalidemin 1 ay kadar önce medical parkda yüzünden ve başından(saçlı bölge) toplam 2 tane beni alındı. ssk anlaşmalı diye muayeneye gitmiş kadıncağızı bu benler çok tehlikeli her an kansere dönebilir siz bunca zaman niye beklediniz diye öyle bir korkutmuşlarki, birden melanom falan mı oldum yoksa diye aynı güne estetik cerrahtan operasyon randevisi almış. yarım saatlik bir operasyon yapıldı. yüzünde benin olduğu yer su çiçeği izi gibi kalmasın diye bir de dolgu maddesi koymuşlar sözde ama şu an o bölge nedense sanki görünmez bir sivilce varmış gibi tümsek.yani çukur kalmadı ama bu sefer de tümsek oldu. Neyse yarım saatlik operasyonun faturası olarak ssk nın ödediği hariç bizim ödeyeceğimiz pay 2300 lira çıkardılar. resmen fenalık geçiriyorduk. bu kadar para ne tuttu diye sorduğumuzda bir liste çıkardılarki evlere şenlik. efendim operasyondan sonra böyle acil servislerdeki gibi sıra sıra yatakların olduğu paravanlarla ayrılmış bir bölüme almışlardı 1saat hani tansiyonu falan kontrol edildi- 300 Lira, ameliyattan bir hafta sonra gelip olacağı kontrol ve dikişin alınması- 140 lira, 3 tüp kan almışlar sürüyle abuk subuk test yapılmış(kolesterol, tiroid, aids testi, hatta kan grubu kartı olduğu halde kan grubu testi bile yapımış...)-640 lira vesaire vesaire. biyopsi yapıldı hiç bir şey çıkmadı. doktor "ama belli olmaz 1 ay, 1 yıl, 10 yıl sonra kansere dönebilirdi" dedi. ayrıca bu bir paket programmış, şayet kanser çıksaymış sonraki tedavilerden para almayacaklarmış. iyi de olmadığım bir tedaviyi neden şimdiden ödeyeyimki. ayrıca ücret hakkında operasyona alınmadan en ufak bir uyarı da yapılmıyor. her şey bittiğinde birden bu fatura ortaya çıkıyor.
bu arada orada beklerken bağırıp çağırmaya başlayana bir adam belirdi. O adamcağızda 6 tane bene 4000 lira civarı faturayla karşılaşmış. kocaeli belediyesinde işçiymiş. belli ki böyle bir ödem gücü yok. adam bana en çok da bir pomat yazdılar onun için ayrıca doktor vizite ücreti kesmişler ona sinirlendim dedi. sonuç olarak nereye giderseniz gidin göztepe medical park a gitmeyin. insanı soyup soğana çeviriyorlar.
arkadaşlar ankarada hangi hastaneyi önerirsiniz ben aldırmak için yada iyi bildğinz bir dr var mı bnm yüzümde büyük olmasa da benler var 6-7 tane ama rahatsız ediyor. bu yüzden sgk dan yararlanarak ücretsiz aldırabileceim bir hastane...?bir de plastik cerrahlar ne civarda fiyat istiyor bilen? ben burun ameliyatı olucam da 1 ay sonra o arada benleri de çıkartsam mı aradan diye düşündm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?