Srekli shal

nazlxix:)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
74
0
selam arkadaşlar sizlerden birinin başına geldimi bilmiyorum bende sürekli ishal durumu var b kıştan beri böyle tuvalete kendimi zor atıyorum.bu günde 3 veya 4 defa bu şekilde oluyor önceleri hep metebolizmam hızlı çalışıor heralde diye gitmedim ama şimdi memlekete gidicez ve orda rahat olamıcam ne yapacağım bilmiyorum doktorumuzada gidemiyorum sanki bütün karizma gidecek gibi hissediyorum.böyle bişey başına gelen varmı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim..:dance:

canım amip filan olabilirsin bence bir tahlil filan ol zaten cıkar onda en azından sende rahatlarsın

bence bir doktora gidip kan tahlili yaptırmalısın. ishalin altında bir çok bağırsak problemi olabiliyor. tahlil sonucunda hiçbirşey çıkmayadabilir ama en azından tahlilini yaptırmış olursun. bunlar hiç utanılacak şeyler değil herkesin başına geliyor.

ay bende devamlı ishalim hemde çok kötü sancıyla tuvalete gidip rengim kaçıyo ve tansiyonum düşüyo resmen titretiyo beni üşüyorum soğuk ter döküyorum ay çok kötü bir durum ne kabızlık ne ishal versin allah

kızlar sürekli ishal ve kabızlık allah vermesin kötü bir hastalığın da belirtisi olabilir aman ihmal etmeyin çok mühim

hormonların hızlı çalışmasıda ishal yapıyor bence tahlil yaptırın bir sorun varsa kendiliginden geçmez

bende uzun yıllar problem yaşadım ya ishaldim ya kabız.. neler denedim kaç doktor gezdim,en sonunda çareyi elma çayında buldum..
Mutlaka bi doktora gidin hiç çekinecek bi durum yok, etrafınızda bu sorunu yaşayıp söylemeyen bi çok kişi olabilir bence :KK70:

X