• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama spreyle saç rengimi açtım :(

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
saçlarım açık kumral (dı) kaşlarım saçlarıma göre doğuştan koyuydu bundan 1 sene önce extrait dora adlı bir spreyle saç rengimi açtım neredeyse sarı oldu saçlarım kaşlarım ise hala koyu sorunum ise artık eski rengime dönmek istiyorum ama saçlarımı uzattıkça 2 renk oluyo bu sefer de çok rahatsız olup tekrar spreyi sıkıyorum napıcam ben eski halime dönebilmek için iki renkle dolaşmaktan başka çare yok mu boyatmak da istemiyorum zaten herkes boya sanıyo saçlarımı çok rahatsızım bu durumdan :14:

arkadaşım aşnısı benim derdim saç rengimiz anlatımına göre renk tonlaması aynı ben çareyi kestirmekte buldum belime kadar uzundu sarılar gitsin kendi saçım büyüsün istedim ve kestirdim ama sen kestirmek istemessen kendi saç renginde uçları kapanacak şekilde boya ama dipleri kendi renginde kalsın böylece kendini iyi hissedersin kendi saçında dipten gelicek nasılsa bence tekyol bu boyalar çıkmıyor malesef kalıyor saçta

kendi saç rengine boyatıp kurtulabilrsin hem saçın uzadıkça pek fark etmez zamanla aşağılara kadar inip kesilip gitmiş olur Sarıya spreyleyip dolaşabiliyorsan kendi saçına boyatmak çokda zor olmamalı bence :34: Ben öyle yap derim yani

Back