• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sprail

akocabey6619

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
3
0
1
25
Arkadaşlar merhaba. 6 ay önce sezeryan ile doğum yaptım 2 aydır da spirailim var (olmasına rağmen geri çekilme ile kendimiz de korunuyoruz) ama bu ay adet olmadım 3 gün gecikti bi kaç gün ufak bi kırmızı pembemsi gibi leke geldi ama henüz olmadım. Hamilelikten korkuyorum 2 küçük bebeğim var sizce normal mi acil yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏻

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. 6 ay önce sezeryan ile doğum yaptım 2 aydır da sprailim var (olmasına rağmen geri çekilme ile kendimiz de korunuyoruz) ama bu ay adet olmadım 3 gün gecikti bi kaç gün ufak bi kırmızı pembemsi gibi leke geldi ama henüz olmadım. Hamilelikten korkuyorum 2 küçük bebeğim var sizce normal mi acil yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏻
Yumurtalama gününün gecesinde ilişkiye girmiştik acaba diyorum kaçtı mu. Birde sprial varken yumurtlama günü de önemli mi gene

Tam sprail ne ki diyordum spiralmiş🤭
Spirallerin çeşitleri var, hormonlu mu bakırlı mı? İkisi aynı derece korumuyor. Hormonlu spiraller adetleri etkiliyor. Mesela teyzem yoğun adet gördüğü için taktırdı şuan kanaması azaldı. Sizin de kanamanızı geciktirmiş ve miktarını azaltmış da olabilir. Bunun dışında normal adet olsanız bile ara kanamalar da yapabilir öyle etkileri de var. Düzenli kontrol ettirin yerinden oynama ihtimali var. Önce spirali bir kontrol ettirin, sonra da tahlil yaptırın.

Tam sprail ne ki diyordum spiralmiş🤭
Spirallerin çeşitleri var, hormonlu mu bakırlı mı? İkisi aynı derece korumuyor. Hormonlu spiraller adetleri etkiliyor. Mesela teyzem yoğun adet gördüğü için taktırdı şuan kanaması azaldı. Sizin de kanamanızı geciktirmiş ve miktarını azaltmış da olabilir. Bunun dışında normal adet olsanız bile ara kanamalar da yapabilir öyle etkileri de var. Düzenli kontrol ettirin yerinden oynama ihtimali var. Önce spirali bir kontrol ettirin, sonra da tahlil yaptırın.
O kadar endişeliyim ki ne yazdığımın bile farkında değilim siz yazınca fark ettim klavye hatasını. Bakırlı spiral bende olan ama geçen ay gayet gününde adet olmuştum

O kadar endişeliyim ki ne yazdığımın bile farkında değilim siz yazınca fark ettim klavye hatasını. Bakırlı spiral bende olan ama geçen ay gayet gününde adet olmuştum
6 ayda ancak alışıyor vücut, bu süre içinde normal denilebilir. Ama muayene şart. Enfeksiyon bile olmuş olabilir

Back