- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
Merhaba hanımlar sprail çıkarılırken acı hissediliyormu çok tedirginim takılırken canım yandığı için 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK teşekkür ederim ama işte takılırken acımıyor dendi şimdi doktor çıkartalım diyor korkuyorumahhh kuzum inan bende aynı korku ile gitmiştim. taktırırken canım çok yandığı için bende korku ile bekledim ama inan hiçbirşey duymadım. o an çok utandım kendimden ama inan ki gram bir şey hissetmiyorsun çok az da kanaman oluyor o da damla şeklinde...
Takılırken hissedilen acı hissediliyormu diye merak ediyorum hepahhh kuzum inan bende aynı korku ile gitmiştim. taktırırken canım çok yandığı için bende korku ile bekledim ama inan hiçbirşey duymadım. o an çok utandım kendimden ama inan ki gram bir şey hissetmiyorsun çok az da kanaman oluyor o da damla şeklinde...
Gercekten korkma inan seni sakinlestirmek icin soylemiyorum. Bende zor girdim odaya ama gule oynaya ciktimÇOK teşekkür ederim ama işte takılırken acımıyor dendi şimdi doktor çıkartalım diyor korkuyorum![]()
Hayir hicbirsey duymuyorsun kiz bi de benimkinin ipi geri kacmisti baska bir aletle cikardilar gram duymadimTakılırken hissedilen acı hissediliyormu diye merak ediyorum hep
25 Eylül randevum var rahatlattınız beni.Hayir hicbirsey duymuyorsun kiz bi de benimkinin ipi geri kacmisti baska bir aletle cikardilar gram duymadim
inan için rahat olsun....25 Eylül randevum var rahatlattınız beni.
Ya geçmiş olsun yüzünüzü yere mi çarptınz bende çok kötü oldum ama bayılmadım. Hiç tanımadığım birine beni eve bırakmasını istemiştim çok korkuyorum o yüzden.Takılırken öyle kendimi kasmışım ki işlem bittikten sonra bayılmışım sonra yüzümde yarıklar dikiş vs vs.. O yüzden 3 sene lekelenmem oldugu, yaramadığı haldr çıkarttırmaya korktum taa ki ikinci çocuğu düşünene kadar.. Aradım doktoru adetli olmama gerek varmı dye, hayır hemen gel cıkartalım dedi korkarak gittiğim hastaneden bu muymuş yaa diyerek çıktım inan hiç hissetmedim gibi birşey. Takılırken canım yandı dediğin için anlattım bende takılırken neler yaşadım neler.. Ama dediğim gibi çıkartırken gerçekten hiç acı yok rahat olabilirsin![]()
Evet sedyeye oturmuştum sonrasını hatırlamıyorum yüzümün üzerine düşüp sedyeye çarpmışım kötü bir tecrübe oldu, ama dediğim gibi çıkartırken hiç anlamadım hatta eşim kesinlikle yalnız yollamam kötü oluyorsun dedi o bile şaşırdı işlemden sonra e hani iyisin diyo valla dddim boşuna korkmuşum:)Ya geçmiş olsun yüzünüzü yere mi çarptınz bende çok kötü oldum ama bayılmadım. Hiç tanımadığım birine beni eve bırakmasını istemiştim çok korkuyorum o yüzden.