- Konu Sahibi mathematician
-
gören herkes çok beğeniyor.umarım sizler de beğenirsiniz.yapımı da son derece basit.
Eki Görüntüle 375193 Eki Görüntüle 375194
çok severim bu tarz patikleri eline sağlık
cok guzel olmus emegine ellerine saglik
beğenmenize çok sevindim.Hem Çok Üşüyorum, Hemde Böyle Patik Falan Sevmem..
Ama Bu Tam Benlik, Modern Patik Diyelim Buna..
Çok Hoş Görünüyor..
Emeğine Sağlık..
convers patiklerdende orebiliyormusun ya onlarida cok begeniyorum ama ormeyi bilmiyorum:26:
şimdi senden duydum arama motorundan baktım.o da çok güzelmiş.zor bişeye benzemiyor.belki tek başıma model çıkaramayabilirim.ama kayınvalidem veya annem bakarsa onların yardımıyla yapabilirim.
mutlaka denicem.yaparsam paylaşırım canım.
tamam canim guzel olursa bitanede bana orersin degilmi
istersen örerim canımcanına kurban olsun.
beğenmenize çok sevindim.
yakında bir tane daha örücem.onu örerken yapım aşamasında da resimlerini çekip burda paylaşıcam.düz örgü örmeyi bilen herkesin yapabileceği bişey.sizler de yaparsınız.sıcacık sıcacık giyersiniz.
şimdi senden duydum arama motorundan baktım.o da çok güzelmiş.zor bişeye benzemiyor.belki tek başıma model çıkaramayabilirim.ama kayınvalidem veya annem bakarsa onların yardımıyla yapabilirim.
mutlaka denicem.yaparsam paylaşırım canım.
canım ellerine emeğine sağlık harika olmuşveee bi daha ördüğünde yapım aşamalarını da ekleyeceğinide söz vermişsin , sabırla bekleeceğim güle güle iyi günlerde kullan cnm
convers patik yapımını da örersen paylaşıcaksınhem yardımsever birine benziyorsun
tamam canım çok sağol inşallah sayende aynısından bende kendime örebileceğimteşekkür ederim canım.en kısa zamanda resim eklicem.converse modeli için annemlere bi danışıcam.yaparsam onu da aşamaları ile birlikte paylaşırım.
eskiden patik giyinmeyi sevmezdim.sağolsun kayınvalidemin yaptığı böyle eğlenceli modeller sayesinde şimdi ayaklarım sıcacık.kayınvalidem bana ördü.ben de anneme,kızkardeşime,gelinimize ördüm.ailecek paylşımcıyız
Çok güzelmiş canım ya sen yaparsında güzel olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?