spordan sonra yemekkk..

yengec123

hmmmmmmm
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
5.541
1
36
Merhaba arkadaşlar. Bi konuda bilgileriniz istiycektim. Akşamları iş çıkışında spora gidiyorum spor bittiğinde karnım baya bi acıkmış oluyo. Sizce spordan sonra ne yemeliyim.

Son düzenleme:
spora gitmeden 1 saat önce ara öğün niteliğinde atıştırabilirsin
spor bitiminden bir saat sonra yemek yiyebilirsin tabi diyete uygun

Merhaba arkadaşlar. Bi konuda bilgileriniz istiycektim. Akşamları iş çıkışında spora gidiyorum spor bittiğinde karnım baya bi acıkmış oluyo. Sizce spordan sonra ne yemeliyim. :icecream:

canım spordan önce son yemeğinde ne yemiş oluyorsun ?

canım spordan önce son yemeğinde ne yemiş oluyorsun ?

Ne yediğim belli olmuyo ama öğlen yemeğinde abarmadan ne yemek varsa ondan yiyorum. Yani spora gitmeden baya önce yemek yiyorum dolayısıyla spordan sonra acıkıyorum. Bişey yemekte istemiyorum yaktığım kalarileri geri almıyım diye kaydirigubbakcemile2

Ne yediğim belli olmuyo ama öğlen yemeğinde abarmadan ne yemek varsa ondan yiyorum. Yani spora gitmeden baya önce yemek yiyorum dolayısıyla spordan sonra acıkıyorum. Bişey yemekte istemiyorum yaktığım kalarileri geri almıyım diye kaydirigubbakcemile2

canım spordan sonra kendine büyük bi kase salata veya sebze salatası hazırlıyabilirsin.Yanındada yoğurt olabilir.Tamamen aç kalmak bünyeni çok yorar.
Hafif bişeyler yersen yaktığın kaloriler boşa gitmez.

ama ben kendimden biliyorum.İş çıkışı spora gittiğim günlerde eve gelir gelmez soluğu mutfakta alıyordum.Herşeye saldırasım geliyordu.O yüzden akşam yemeğinden sonra spora gitmeyi tercih etmiştim.

Dikkatli ol emi.a.s
Sonra sen de benim gibi spor yapıp zayıflamaya çalışırken kilo alma yerimseniben

yengeç 123, ben de senin gibi iş çıkışı spora gidiyorum. Yalnız ben aynı zamanda diyet yapmaya çalışıyorum. Ve günde 6 öğün yiyorum. öğlen yemeğinden bir 3 saat sonra meyva ile süt içiyorum. sonra spora gidiyorum. Böylelikle spordan çıktıktan sonra çok fazla acıkmıyorum. ancak bünyemin güçsüz düşmemesi için spordan sonrada yemek yiyorum. saat 8 e kadar yemeğimim yemeye çalışıyorum. ne yiyorum? az birşey sebze yemeği yiyorum.ya da az yağlı et, tavuk tarzı şeyler yiyorum. yanında bolca yağsız salata yiyorum. Yemek yiyebilirsin ancak yemeği abartmadan az yağlı ve miktarı az olarak yemelisin. Bir aydır spor yapıyorum, diyete başlayalı 1 hafta falan oldu sanırsam. ama bir kilo verdim bile şimdiden. :)

X