Spordan nefret ediyorum nasıl basaricam!

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
Arkadaşlar merhaba kilolarimdan muzdaribim daha onceki konumdada bahsetmistim.spor yapmak icin kendimi zorluyorum ama acaip sinirli ve mutsuz oluyorum.maalesef yaşadığım yerde yüzme ve Yürüyüş ortamim yok diğer türlü ne yapsamda cok mutsuz oluyorum.evde yürüyüş programi var leslie onu yapmaya çalışıyorum yarisinda aglayasim çığlık atasim geliyor.bi yandanda durmadan yemek yeme isteğim. Kendimi bi dovesim var o derece bu is ne olacak nasıl olacak bilmem.simdiden herkese teşekkür ederim

Eve koşu bandı al ,kulaklığıda kulağına tak müzik dinleyerek spor yap

Acik havada kulaginda son ses muzik ile tüm stresini atarak yaptigin tempolu yürüyüş gibisi yoktur size çare bu. O yol nasil bitmis anlamazsiniz bile...

Spor yapmaya zorlaniyorsaniz daha sıkıcı hale getirmemelisiniz. Sizin gibi dusunen insanlar evde ya da spor salonunda yapamaz esimden biliyorum.

Yuruyus imkanim yok demissiniz nasıl bir yer ki yasadiginiz yer?

Ben de ben de ben de

Benim kilolarla sıkıntım yok 20 kişo verdim heryerim sarktııı

O kadar zayıfım ki Zayıftan kastım kaslarım zayıf İki adım yürüsem çürüyorum resmen Napıcam ben yaa

Ben de ben de ben de

Benim kilolarla sıkıntım yok 20 kişo verdim heryerim sarktııı

O kadar zayıfım ki Zayıftan kastım kaslarım zayıf İki adım yürüsem çürüyorum resmen Napıcam ben yaa

Eve pilates topu al internetten sıkılasma hareketleri bulup çalış.
Bir de arkadaslar ben spor yaparken cok gaza geliyorum incecik bayanlari gorunce tvde falan. Gecen sene on kilo verdim verdikce verdim daha cok hirsa girdim. Evde crosum var pilates hareketleri falan cok super kilo vermistim.
Simdi hamileyim bir bitsin kendime geleyim hemen basliyip eski kotlarima gircem

10 kilo kadar daha vermek istiyorum Vericem inşallah Okul açılınca istemesem bile veriyorum koşturmadan Ama verdikçe çirkinleştim

Teşekkürler küçük bir ilcedeyim doguda ve maalesef köpek cok fazla bende cok korkarim köpek falan.park gibi yürüyüş yolu gibi hiçbişey yok etrafta.kosu bandi bende düşünüyorum ama herkes bi hevesle alındığını sonra kullanilmadigini söylüyor. Bude o kalabalik olmasin diyorum memuruz kiracuyiz.bisikletim var onada diyetisyen basen yapar dedi.platesten zaten nefret ediyorum ah ole sizin gibi yapabilsem.o istek olsa.evet yakinda kocam döver belki:)

Yıllardır düzenli pilates yapıyorum
Tavsiye ederim .

Zormus yürüyüş o zaman. Aslinda crosstan cok memnunum ben. Genelde alinir kullanilmaz evet ama iste hirs yapinca oluyor. Esim diyor ki mesela spor aletinin parasini on kere amorti ettin. ya ne bileyim ben cok egleniyorum sinirlendigim zaman falan sinirimi cikariyorum hayaller kuruyorum Ilk basta baslamak zor geliyor tabii ama cikana kadar üstüne ondan sonra cok eglenceli oluyor. Valla hayatimda baska biseye vu kadar hirs yapmadim belki :)

dogum kilolari zor veriliyo diyorlar hirsima güveniyorum ama korkutuyorlar be biliyim hic daha önce basima gelmedi sonucta.

10 kilo kadar daha vermek istiyorum Vericem inşallah Okul açılınca istemesem bile veriyorum koşturmadan Ama verdikçe çirkinleştim

yok yok cirkinlik degildir o sıkılasman gerek demekki.

Ne bileyim o zaman mesela her hareketi spora donusturebilirsin. Bulasik makinasini bosaltirken bacaklarini yan ac comel kalk ic bacak calistir. Yattigin yerde tv karsisinda mekik cek sandalyeden tutun tek bacak ac kapa biraz geriye dogru yanlari calistir. Set set yap sonra gitgide arttir.

pilates topuyla sinav cek var yaa offf canin acayip aciyor. On taneyi zor yaparsin.
Dogumdan sonra baslamak istiyorum bunlara tekrar bakalım:)

Leslie tek sıkıcı gelebiliyor kisa sureli video vardi ben onu yapiyordum 25 dk suruyor ama yakiyor yani. Slim in 6 videolari start it up ramp it up burn it up diye uc bolumu var. Start it up yapiyordum guzel yakiyor.

Koşu bandı alıp onu istikrarlı bir şekilde kullanan görmedim henüz. Hep bir köşede duruyor. Tam tersi spor salonuna gidersen alışkanlık kazanırsın Evde olunca insan erteliyor. Benim spor salonundan evinde koşu bandı olup kullanmayan kaç kişiyi biliyorum. Küçük bir yerde yaşıyormuşsunuz orada var mı salon bilmiyorum ama bence sürekli yaparsanız sonra siz vazgeçemezsiniz. Bende sizin gibiydim. Sonra aksattıkça kendime ceza verdim. Aksatmadan gittiğim zaman kendini ödüllendirdim böyle böyle hırs yaptım alıştım. :)

Ben de spor yapamam nefes sorunum oluyor .Sadece yürürüm . 20 dk ya da yarım saat . Etrafımdakiler biraz zayıfladın diyorlar bana da . Ama tabi dogruyu çevre değil tartı söylüyor .

bende bazen sporun ortasında aglayacak gibi oluyorum hatta bi keresinde neden hala sıkılasmadım diye aglamıstım
no pain no gain diyorlar ya aynı o durum sevdigin spor tarzını bul bide ben yanda televizyonu açık bırakıyorum sevdigim bir dizinin tekrarını izlerken yapıyorum ya da muzik açıyorum oyle yapıyorum boyle daha eglenceli
birde cardio yaparken hayal kuruyorum cok unlu bi boksor oldugumu ya da unlu bi oyuncu oldugumu o zaman gaza geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…