Ben de ben de ben de
Benim kilolarla sıkıntım yok 20 kişo verdim heryerim sarktııı
O kadar zayıfım ki Zayıftan kastım kaslarım zayıf İki adım yürüsem çürüyorum resmen Napıcam ben yaa
10 kilo kadar daha vermek istiyorum Vericem inşallah Okul açılınca istemesem bile veriyorum koşturmadan Ama verdikçe çirkinleştimEve pilates topu al internetten sıkılasma hareketleri bulup çalış.
Bir de arkadaslar ben spor yaparken cok gaza geliyorum incecik bayanlari gorunce tvde falan. Gecen sene on kilo verdim verdikce verdim daha cok hirsa girdim. Evde crosum var pilates hareketleri falan cok super kilo vermistim.
Simdi hamileyim bir bitsin kendime geleyim hemen basliyip eski kotlarima gircem
Birde diyetisyen platesin belli bir kilo kaybindan sonra yapılması gerektiğini başta yapmamin kilo kaybini yavaslatacagini soylediYıllardır düzenli pilates yapıyorum
Tavsiye ederim .
Teşekkürler küçük bir ilcedeyim doguda ve maalesef köpek cok fazla bende cok korkarim köpek falan.park gibi yürüyüş yolu gibi hiçbişey yok etrafta.kosu bandi bende düşünüyorum ama herkes bi hevesle alındığını sonra kullanilmadigini söylüyor. Bude o kalabalik olmasin diyorum memuruz kiracuyiz.bisikletim var onada diyetisyen basen yapar dedi.platesten zaten nefret ediyorum ah ole sizin gibi yapabilsem.o istek olsa.evet yakinda kocam döver belki:)
10 kilo kadar daha vermek istiyorum Vericem inşallah Okul açılınca istemesem bile veriyorum koşturmadan Ama verdikçe çirkinleştim