• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sporcu sütyeniniz nasıldı?

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
kızlar,sporcu sütyeniniz nasıldı.
benim sütyen ters ve şeklinde geliyor , gogsumun catal denen kısma yakın yerlerı ( yaklasık iki parmak genişliğinde, acıkta kalıyor , yani sütyen üstünü ortmuyor. biraz kucuk gibi, bu acıkta kalan kısım sütyenın orttugu kısımlara gore daha sert ve şiş duruyor , şöyle bi dokundum da.
sıkıntı olur mu sizce?
bir diğer soru biz bu sutyenı tam olarak neden takıyoruz bilen var mı .
kapsül oluşmasın diye mi , şekli tam otursun diye mi, yumususın dıye mı? nedenini tam bilmiyorum .

kızlar,sporcu sütyeniniz nasıldı.
benim sütyen ters ve şeklinde geliyor , gogsumun catal denen kısma yakın yerlerı ( yaklasık iki parmak genişliğinde, acıkta kalıyor , yani sütyen üstünü ortmuyor. biraz kucuk gibi, bu acıkta kalan kısım sütyenın orttugu kısımlara gore daha sert ve şiş duruyor , şöyle bi dokundum da.
sıkıntı olur mu sizce?
bir diğer soru biz bu sutyenı tam olarak neden takıyoruz bilen var mı .
kapsül oluşmasın diye mi , şekli tam otursun diye mi, yumususın dıye mı? nedenini tam bilmiyorum .

Şeklini Tam Olarak Alabilmesi İçin Kullanıyoruz Lakin ben Bir Çok Markanın Aldım SPORCU Südyenini Hiçbiri İle Doktorumun İlk Bana Taktığı Operasyondan itibaren Gözümü Açtığım Südyenden Başkası İle Rahat Edemedim Evde Sürekli Bunu Kullanıyorum Çok Sıkı ve İyi Kavrıyor batma ve Rahatsızlık Kaşıntı gibi Durumlar Yapmıyor Tenimde.
Senin Südyenin sana Biraz Küçükmü Acaba tatlım yada şu an için mi öyle Yada Südyenin Şeklindenmi Bilemedim Esneme Payı Vardır bu Südyenlerde ve Heryerini Kaolayıp Kavraması Gerek KapsüL Oluşmasın diye Takmıyoruz ŞEKİL versin Alsın diye Takıyoruz Geçmiş Olsun tekrardan :nazar: :48:

Sevgilii Abcj öncelikleçok geçmis olsun ameliyattan sonra baris beyin taktigi sutyen şeklinin oturmasi için onun gosterdigi sekilde takman lazim uclarini biraz yukari kaldirarak ben hic rahat edememistim ama 15 gun sart demisti iyimisin bu arada

Şeklini Tam Olarak Alabilmesi İçin Kullanıyoruz Lakin ben Bir Çok Markanın Aldım SPORCU Südyenini Hiçbiri İle Doktorumun İlk Bana Taktığı Operasyondan itibaren Gözümü Açtığım Südyenden Başkası İle Rahat Edemedim Evde Sürekli Bunu Kullanıyorum Çok Sıkı ve İyi Kavrıyor batma ve Rahatsızlık Kaşıntı gibi Durumlar Yapmıyor Tenimde.
Senin Südyenin sana Biraz Küçükmü Acaba tatlım yada şu an için mi öyle Yada Südyenin Şeklindenmi Bilemedim Esneme Payı Vardır bu Südyenlerde ve Heryerini Kaolayıp Kavraması Gerek KapsüL Oluşmasın diye Takmıyoruz ŞEKİL versin Alsın diye Takıyoruz Geçmiş Olsun tekrardan :nazar: :48:

evet canım biraz kuçük bunlar bana. ne yapsam bilemedim . başka bi tane mi alsam . senin o begendiğin markanın adı neydi miks?

Sevgilii Abcj öncelikleçok geçmis olsun ameliyattan sonra baris beyin taktigi sutyen şeklinin oturmasi için onun gosterdigi sekilde takman lazim uclarini biraz yukari kaldirarak ben hic rahat edememistim ama 15 gun sart demisti iyimisin bu arada
teşekkür ederim mumu. kötü hallerime nazaran dah aiyiyim . yalnz tek tarafımda kolumu hareket ettirirken ağrı var. diğer tarafımda da hafif bi hissizlik var. ne zaman geçer acaba.?
hala kolarımı cok kullanamıyorum , ama yine de çok daha iyiyim ,allah a şükür.

benim sütyen olayı biraz karışık oldu . bi tane taktık , buyuk geldi, başka bi tane taktık , bedeni iyi geldi ama göğsümün uç kısmı bol kaldı sarmadı . başka bi marka taktık , bu tam sardı ama bu da biraz kucuk geldi sanki. dediğim gibi göğsümün dekolte kısmını örtmüyor sütyen .
örtmesi gerekir mi?
bir de, camasırın kol altına dogru gelen yerınde , yan kısımlarında , yukarıdan asagı dogru olan sert yer var ya, bilmem anlatabildim mi. o gogsume cok yakın , acaba protezın oldugu yere denk gelıyo mudur dıye de tereddut edıyorum .
seninkinin markası neydi mumu?

teşekkür ederim mumu. kötü hallerime nazaran dah aiyiyim . yalnz tek tarafımda kolumu hareket ettirirken ağrı var. diğer tarafımda da hafif bi hissizlik var. ne zaman geçer acaba.?
hala kolarımı cok kullanamıyorum , ama yine de çok daha iyiyim ,allah a şükür.

benim sütyen olayı biraz karışık oldu . bi tane taktık , buyuk geldi, başka bi tane taktık , bedeni iyi geldi ama göğsümün uç kısmı bol kaldı sarmadı . başka bi marka taktık , bu tam sardı ama bu da biraz kucuk geldi sanki. dediğim gibi göğsümün dekolte kısmını örtmüyor sütyen .
örtmesi gerekir mi?
bir de, camasırın kol altına dogru gelen yerınde , yan kısımlarında , yukarıdan asagı dogru olan sert yer var ya, bilmem anlatabildim mi. o gogsume cok yakın , acaba protezın oldugu yere denk gelıyo mudur dıye de tereddut edıyorum .
seninkinin markası neydi mumu?

Sevgili abcj dekolte kısmı zaten tam kapatmıyor yan tarafında o çubuk gibi olan yerleri gögsünü biraz yerleştirerek tam bitim yerinde kalmasına özen göstereceksin canım. Benim sütyen ameliyat sonrasında barış beyin medikalciden aldığı sütyendi önden fermuarlı bir modeldi markası yıkamadan dolayı okuyamadım. Bu ağrıların hepsi normal bende de olmuştu. Hissislik benim kesi yerinden yukarı doğruydu ilk başlarda çok yoğundu sonra zamanla azaldı hiç endişe etme. Şu anda eminimki gögsün çok gergindir ödemlerden dolayı gün geçtikçe çok daha iyi olacak. Sütyen kaç beden bana 80 beden takmıştı gögüs altım 78 di 320 cc protez koymuştu. Bunları yazıyorum belki sana fikir olur. Kopçalarını ve klipslerini ayarladılar mı? Sütyenin ayarını barış bey kendisi yapmıştı hepsi en sıkı ayardaydı.

Çook geçmiş olsun ve hayırlı olsun:nazar:

Benim sütyenim hem arkadan çıtçıtlı hem de önden fermuarlı. Kalın askıları var. Doktorum eğer çok sıkıyorsa takmayabilirsin bir süre ama takacağın zaman mutlaka bunu tak demişti..

teşekkür ederim copyrigh

mumu benim de 80 beden benm de 320 cc.
dren bantların ne zaman cıktı mumu . bir deee ilk kontrolun 10. gun mu oldu 15. gun mu

teşekkür ederim copyrigh

mumu benim de 80 beden benm de 320 cc.
dren bantların ne zaman cıktı mumu . bir deee ilk kontrolun 10. gun mu oldu 15. gun mu

O sütyen sana küçük değildir canım tecrübesizlik aman yanlış bir şey olmasın diye tedirginlik yaşıyorsun zaten çok rahat bir sütyen olmaması gerekiyor sıkıca olması gerekiyor benim öndeki fermuarlı yerin alt kısmı yani normal derim su toplamıştı dişimi sıktım idare ettim durumu. Dren bantlarını ben kendim çıkardım banyo yapmaya falan başlamıştım sonra çıkardım. Onun çıkması çok sorun değil. Benim kontrolüm 25.ci gün olmuştu çünkü ben arada bir iki defa gittiğim için 15.gün kontrolüne gerek kalmamıştı. Fakat tedirginliğin veya kafana takılan birşey varsa bekleme 15 günü falan

Birde banyo yaptığında hafif bastırmadan yani yuvarlak hareketlerle masaj yap uç kısımlarında hassasiyet çok olmuştu bende gözlerimden yaşlar akardı su deyince bile:)) hassasiyet olan yerlerine dokunma ben sürekli yapardım bebe yağı ile bastırmadan masajı hatta 5.ci gün yan bie yatmıştım ama uzun süre değil kısa süreli

Canım çamaşırın ilk günlerde ne kadar sıkıysa o kadar iyi. :)

Bana da 80 beden çamaşır takmıştı ayarlarını kendisi yapmıştı bu şekilde kullanacaksın diye. Dekolte kısmının açıkta kalmasının bir sorunu yok. Önemli olan başka bir sutyen kullanıp dikiş izlerinin üzerine baskı yapmaması. Bununla hem ameliyat yerinin toparlanması daha iyi oluyor hem göğüs şeklini daha iyi alıyor faydası çok. Ben hala çok severek takıyorum sütyenimi :))

Son düzenleme:
ben de tam tersi , dikişler zarar mı erir acaba dıye lastıgı alta cekıyorudm

benim de sutyenim önden klipsli korse gibi bişeydi.20.gün cıkarttık,penye sutyene geçtim.tam şeklini penye sutyen yardımıyla aldı benimki.

Back
X