• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor yapıyorum ama pis boğazımı tutamıyorum

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
çok kararlı bir şekilde spora başladım. anında 2 kilo gitti. çok hızlı kilo aldığım için hızla verebiliyorum ama aburcuburdan, çok yemekten kendimi alıkoyamıyorum. midem büyük galiba. ben ne yapacağım?

eger bunun bı cozumu varsa bende cok ıstıyorum
cunku yok kendımı bı turlu motıve edemıyorum
her aburcubura yenıldıgımdede daha cok üzülüyorum:(

bazen aburcuburu çok kaçırıyorum midem bulanıyor gece rahatsız oluyorum. o denli yani :(

dışarıya spor amaçlı çıkacaksanız kısa süreliğine çıkışlarda en iyi yöntem ne biliyormusunuz?

PARANIZI EVDE BIRAKIN :)

paranız yanınızda olmayınca alıp yiyemezsiniz tabi ki...
Özellikle tek başına olunca dışarıda hemen şunu alayım evde yada yolda yiyim kimse görmeden yada bir parkta oturup yiyorsunuz sonra da ahh ben ne yaptım diyorsunuz akşam olunca pişmanlık çekiyorsunuz.

Bunun için en iyi yöntem iradenize sahip çıkamıyorsanız bir süre paranızı evde bırakın. Günlük sporunuzu yaparken ev dönüşü gereksiz şeyler almazsınız. Birşey almayı planlamıyor ve para harcancak bir şey yapmıyacaksanız parayı evde bırakmak iyi fikir bence.

Alışverişe çıkarken liste oluşturun listenin dışına kesinlikle çıkmayın.

Paranız evde olunca kısa sürede iradenizi de kontrol etmiş olacaksınız.Aklınıza o çikolatayı almak gelmeyecektir.

Ben de aynı durumu yaşadım. Yemeklerime dikkat ettim spor da yaptım ama ah o aburcuburlar :sinifsinif:
Bu durumu biz alışkanlık haline getiriyoruz ihtiyacımız olmadığı halde duygusal açlığımız bitmiyor.
Düzenli beslenme alışkanlığı için günlük bir liste yapıp onun dışına asla çıkmamaya özen gösterin.
Aburcuburların yerine meyvayı tercih edin.
Bir hafta sonra bu alışkanlığı unutursunuz merak etmeyin.
Mideyi biz büyütüyoruz istersek küçültürüz de.a.s

Son düzenleme:
ya eşim seviyor öyle şeyleri alıyor. çayın yanında yemek için. ama kendi 1-2 taneyle doyuyor. ben paketin dibini görmeden bırakamıyorum. söyliyim bidaha almasın. ama bu sefer de çayı kuru kuru içmiyor pasta yaptırıyor :)

aynı dert bendede var
yine eskiye göre baya azalttım abur cubur yemeyi

ya eşim seviyor öyle şeyleri alıyor. çayın yanında yemek için. ama kendi 1-2 taneyle doyuyor. ben paketin dibini görmeden bırakamıyorum. söyliyim bidaha almasın. ama bu sefer de çayı kuru kuru içmiyor pasta yaptırıyor :)

Sende kendi eski halimi görüyorum. Ben de bir tane bir tane daha diyerek paketin dibini görüyordum. :sm_confused:
Erkeklere bakmayın onların metabolizması farklı ve kas oranları fazla olduğundan çabuk yakıyorlar.
Artık evde bulundurmuyorum bu tip şeyleri. genellikle 9 cıvarında yürüyüşe çıkıyoruz. Gelince duş fln. derken zaman geçiyor. Siz de imkanınız varsa deneyebilirsiniz.
Çıkamasak bile eşim bir şeyler yerken ben tadına bile bakmıyorum.a.s
bakarsam gerisi gelir çünkü.:kahve:

Sende kendi eski halimi görüyorum. Ben de bir tane bir tane daha diyerek paketin dibini görüyordum. :sm_confused:
Erkeklere bakmayın onların metabolizması farklı ve kas oranları fazla olduğundan çabuk yakıyorlar.
Artık evde bulundurmuyorum bu tip şeyleri. genellikle 9 cıvarında yürüyüşe çıkıyoruz. Gelince duş fln. derken zaman geçiyor. Siz de imkanınız varsa deneyebilirsiniz.
Çıkamasak bile eşim bir şeyler yerken ben tadına bile bakmıyorum.a.s
bakarsam gerisi gelir çünkü.:kahve:

evet kesinlikle. tadını alınca insan bırakamıyor. az önce eski fotoğraflara baktım. bekarken ne güzel inceciktim. 62 kiloydum. şimdi 91 :( kendimi çok çirkin hissediyorum :(

aynı dert bendede var hanımlar,akşam çayın yanında bişeyler yemeden duramıyom,deli oluyorum,çikolataya başta,inanın kendimi ök... gibi hissediyorum,cok çirkinim cok..koşu bandı aldım,arada esince koşuyorum,yemeyede devam,ama bugun kendi kendime karar verdım abur cubur bitti benim için hafdada birkez yiyicem sadece...mafoldumben

bende sizdenim irade karar inanç gerekiyor. yazın 95 den 83 kiloya indim ama yaz bitince 3 kilosunu aldım. 70 kilo bile beni sevindirir.
Sakın ümitsizliğe kapılmayalım arkadaşlar. Zayıflayıp değişeceğiz değilmi ?

Ben de aynı durumu yaşadım. Yemeklerime dikkat ettim spor da yaptım ama ah o aburcuburlar :sinifsinif:
Bu durumu biz alışkanlık haline getiriyoruz ihtiyacımız olmadığı halde duygusal açlığımız bitmiyor.
Düzenli beslenme alışkanlığı için günlük bir liste yapıp onun dışına asla çıkmamaya özen gösterin.
Aburcuburların yerine meyvayı tercih edin.
Bir hafta sonra bu alışkanlığı unutursunuz merak etmeyin.
Mideyi biz büyütüyoruz istersek küçültürüz de.a.s

haklısın. teşekkürler. ben diyetimdede ara öğünlerde meyve yemiştim. Şimdi yine diyetteyim yaza kadar inceleceğim.

Rica ederim. Umarım istediğin sonucu alırsın. Başarılar diliyorum.vereliniortak

aynı dert bendede var hanımlar,akşam çayın yanında bişeyler yemeden duramıyom,deli oluyorum,çikolataya başta,inanın kendimi ök... gibi hissediyorum,cok çirkinim cok..koşu bandı aldım,arada esince koşuyorum,yemeyede devam,ama bugun kendi kendime karar verdım abur cubur bitti benim için hafdada birkez yiyicem sadece...mafoldumben

çok güzel karar canım. hem haftada bir olunca ödül yerine geçer. ya ne güzel koşu bandın da varmış. ben de çok hevesliyim almaya ama ona gelene kadar sırada başka ihtiyaçlar var. gerçi insan eve alınca hevesi kalmıyor. ben de titreşimli kemer ve step aleti aldım ama biri dolapta, diğeri balkonda bekliyor...

bende sizdenim irade karar inanç gerekiyor. yazın 95 den 83 kiloya indim ama yaz bitince 3 kilosunu aldım. 70 kilo bile beni sevindirir.
Sakın ümitsizliğe kapılmayalım arkadaşlar. Zayıflayıp değişeceğiz değilmi ?

evet kesinlikle zayıflayacağız. ben artık aburcuburu eşime aldırmıyorum. en fazla light bisküvi. onu da ayda yılda bir. doyacak kadar yiyorum şimdi. bakalım bir ilerleme olacak mı. haftasonu ttartılacağım. yaşlanmadan incecik olmak, arzuladığım kıyafetleri giyebilmek istiyorum.

ne güzel yazmışsınız arkadaşlar . aynı dertler ben de de vaaarrr. çözümü yok. öneriler güzel ama dinletebilmek çok zor. ne zaman dur diyeceğim kendime bu kadar kiloyu nasıl vereceğim bilmiyorum.
çocuklarım büyüyor ve ben çirkin topik bir anne olmak istemiyorum.

ben de erken yaşta yaşlı görünüyorum. buna bir dur demenin zamanı geldi. millete bakıyorum incecik giyinip geziyolar. miniler, elbiseler ne kadar hevesleniyorum. biz onların yaşadığı keyfi yemeklerden alıyoruz.

pregant sen beni iyice heveslendirdin arkadaşım. bu yaşıma kadar hep kiloluydum. Artık dur diyorum. ınan atıştırmak istediğimde kendime soruyorum gerçekten açmıyım yoksa ruhumun açlığı mı diye ?
ve sonrasında yemiyorum 1 bardak su içip mutfaktan çıkıyorum. gerçekten bu böle (son 4 gündür)
5 ocak itibariyle başladım

kızlar slm bende aynı dertten muzdarıbım her gun kendı kendıme ıyete gırıyorum dedıgınız gını abur cubur goruncede hemen unutuverıyorum bende zayıflamak istıyorum ama beyın olarak kendımızı hazırlamamız lazım herşey beyınde bıtıyor bence bence bu topıgı okuyarak motıve olcam kıslar ne yaparsak yazalım o zaman belkı bırlıkte bazı şeylerı aşarız

ben de erken yaşta yaşlı görünüyorum. buna bir dur demenin zamanı geldi. millete bakıyorum incecik giyinip geziyolar. miniler, elbiseler ne kadar hevesleniyorum. biz onların yaşadığı keyfi yemeklerden alıyoruz.

aynen canım ya bende degışık degışık kıyafetler gıymek istıyorumm inşallah nasıp olur hepimizemafoldumben

Back
X