- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya eşim seviyor öyle şeyleri alıyor. çayın yanında yemek için. ama kendi 1-2 taneyle doyuyor. ben paketin dibini görmeden bırakamıyorum. söyliyim bidaha almasın. ama bu sefer de çayı kuru kuru içmiyor pasta yaptırıyor :)
Sende kendi eski halimi görüyorum. Ben de bir tane bir tane daha diyerek paketin dibini görüyordum. :sm_confused:
Erkeklere bakmayın onların metabolizması farklı ve kas oranları fazla olduğundan çabuk yakıyorlar.
Artık evde bulundurmuyorum bu tip şeyleri. genellikle 9 cıvarında yürüyüşe çıkıyoruz. Gelince duş fln. derken zaman geçiyor. Siz de imkanınız varsa deneyebilirsiniz.
Çıkamasak bile eşim bir şeyler yerken ben tadına bile bakmıyorum.a.s
bakarsam gerisi gelir çünkü.![]()
Ben de aynı durumu yaşadım. Yemeklerime dikkat ettim spor da yaptım ama ah o aburcuburlar :sinifsinif:
Bu durumu biz alışkanlık haline getiriyoruz ihtiyacımız olmadığı halde duygusal açlığımız bitmiyor.
Düzenli beslenme alışkanlığı için günlük bir liste yapıp onun dışına asla çıkmamaya özen gösterin.
Aburcuburların yerine meyvayı tercih edin.
Bir hafta sonra bu alışkanlığı unutursunuz merak etmeyin.
Mideyi biz büyütüyoruz istersek küçültürüz de.a.s
aynı dert bendede var hanımlar,akşam çayın yanında bişeyler yemeden duramıyom,deli oluyorum,çikolataya başta,inanın kendimi ök... gibi hissediyorum,cok çirkinim cok..koşu bandı aldım,arada esince koşuyorum,yemeyede devam,ama bugun kendi kendime karar verdım abur cubur bitti benim için hafdada birkez yiyicem sadece...mafoldumben
bende sizdenim irade karar inanç gerekiyor. yazın 95 den 83 kiloya indim ama yaz bitince 3 kilosunu aldım. 70 kilo bile beni sevindirir.
Sakın ümitsizliğe kapılmayalım arkadaşlar. Zayıflayıp değişeceğiz değilmi ?
ben de erken yaşta yaşlı görünüyorum. buna bir dur demenin zamanı geldi. millete bakıyorum incecik giyinip geziyolar. miniler, elbiseler ne kadar hevesleniyorum. biz onların yaşadığı keyfi yemeklerden alıyoruz.