Spor yaparak zayıflamak ?

Helal olsun size Kendine uygun spor bence de çok önemli. Benim vücudum yağlı mesela benim yağ yakan şeyleri yapmam lazım ama bir yandan sakatlığım var maalesef o yüzden ağırlık da çalışamam yoksa kemiklerim zarar görebilir , ancak ekipmansız videolarınızı uygulayacağım inşallah bende

Çok geçmiş olsun. Sizin için yüzme de faydalı olabilir. İnşallah kısa zamanda sonuç alırsınız.

Bu ben sanırım yaş kilo beslenme şekli falan
tartı da değişiklik olmasa bile aynaya bakınca yaptığın sporun faydasını görüyor musun? Ben bir ara spor diyet ile 56 kg indim 74lerden ama uzun zamandır 63 ile 66 arasında gidip geliyorum. O yüzden artık tartıyı bıraktım. Işim daha çok ayna karşısında incelmeyle alakalı. Şu an youtube de bir hoca keşfettim. Çok güzel videoları var. 1 haftalık falan yağ yakımı üzerine. Ben 6. günü yaptım bu gün ve kilom da etkisi pek.olmasa da çünkü yiyorum incelediğimi hissediyorum. Pazartesi 2. Programa da başlayacağım dene istersen

Hangi program acaba ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…