Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, yazdıklarını okuyorum birkaç gündür sanırım spor eğitmenisin, senden birkaç tavsiye rica edebilir miyim, ne kadar süre spor yapmak lazım, gittiğim spor salonunda hocalar pek yardımcı olmuyorlardı ben de bıraktım şimdi yeni bir yer bakıyorum, hangi sporu yapacağıma karar veremedim, evde de kondisyon bisikleti ve eliptik bisiklet var onları yapsam yeterli olur mua
tabi olabilir niye olmasın boy kilo oranın bir sporcuya göre biraz fazla tabi sen daha iyi bilirsin.Sabahları kahve içmeyi çok seviyorum içinde şeker ve krema olduğu için yağ yakımını da zorlaştırıyor aslında.sade içilirse ki ben sewmem yağ yakımını destekler.İkincisi ewet 7 senedir fitness hocasıyım ama insan değilmiyim benimde tatlıyı abur cubura ne biliym başka zararlı şeyleri yiyip kilo aldığım zamanlar olamaz mı olur : )şuan 60 kiloyum boyum 171 kilom ideal ama ben idealin altına düşmek istiyorum yeni araştırdığım antrenman sistemlerini de kendi üzerimde deneyip gözlemlemek istiyorum.
senin sorularından bir diğerine gelince cla kilo kontrolünü sağlayan hydro da kilo kontrolü sağlayan ıkı sporcu destek ürünüdür.eğer daha detaylı bilgi istiyorsan cla ile ilgili konu açmıştım ordan bakabilirsin veya sana link atarım bakarsın.